Webinar Gemist: How-to PRO AVoIP Switching

0
2700

Ben jij een technische of commerciële AV-professional dan is dit webinar perfect voor jou. Met de M4250-switches lanceert NETGEAR een reeks speciale switches die in samenspraak met de toonaangevende AV-fabrikanten zoals AMX zijn ontwikkeld ter ondersteuning van 1 Gb audio en video over IP.

Op donderdag 25 maart organiseerden we samen met VAN Domburg een praktisch webinar met informatie over onze M4250 Series Switches. In navolging van dit webinar, bespreken we in dit webinar spraakmakende functies als IGMP+, auto LACP, de eenvoud van de menustructuur en leggen we uit hoe je op eenvoudige wijze een AVoIP netwerk kunt ontwerpen met deze switches waarbij je voldoende bandbreedte kunt garanderen tussen de switches onderling. Wil je als AV-Specialist je klanten goed kunnen adviseren of als AV-Installateur een probleemloze Switch installatie afleveren, dan is dit webinar speciaal iets voor jou.

De sessie is gegeven door Sergio Mandos en Eric Lindeman (NETGEAR) en duurde ongeveer 35 minuten, aan het einde van de sessie was er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil je dit webinar terugzien, klik dan op onderstaande afbeelding:

Interesse in deel 3 van deze serie, klik hier.

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!