Webinar Gemist: Wifi Site-Survey: Wat kan je er echt mee?

0
3226

Op woensdag 20 april 15:00 organiseerden we een speciaal webinar over de implementatie van een Wireless LAN omgeving. Dit webinar is interessant voor iedereen die zijn steentje bijdraagt in het salestraject van Wireless LAN omgevingen, met vooral doelgroepen als KMO/MKB, overheid instanties en non profit organisaties.

In dit praktische webinar gingen we dieper in op het voordeel van een goede voorstudie in de vorm van een remote site survey. NETGEAR ondersteunt jou als reseller graag met deze advisering en biedt deze service gratis aan bij de aanschaf van de NETGEAR zakelijke Access Points. In dit webinar leggen we je graag de voordelen uit en demonstreren we benodigde de stappen hoe wij tot een advies komen. Daarnaast tonen wij je hoe het uiteindelijk rapport eruitziet.

Overigens kan je met een goede Wireless Prognose achteraf een hoop ellende voorkomen bij de implementatie en het gebruik van Wireless netwerkomgevingen. Ook krijg je met een NETGEAR remote site survey een gedegen advies vooraf vergezelt met een kitlist voor inkoop van een project.

De agenda van dit webinar is:

• Inleiding
• Benodigdheden/Input
• Demo: Uitwerking & Advies
• Voordelen voor jou als Partner
• Q & A

Na dit webinar heb je meer inzage in het technische advies vanuit NETGEAR, gevolgd met een op het budget en wensen van de klant afgestemd rapport, compleet met heatmaps en posities van de Access Points. Met deze service overtuig je gemakkelijk je klant en maximaliseer je zijn budget voor zijn Wireless project. Ook hebben de medewerkers die het wireless project gaan installeren een duidelijk beeld van de posities waar de access points bevestigd kunnen worden. Het webinar is terug te kijken via een klik op de onderstaande afbeelding.

Heb je vragen over onze trainingen, webinars of heb je een onderwerp in relatie tot NETGEAR en je zou dit graag behandeld zien in een blog of webinar, stuur dan een email naar: elindeman@netgear.com

De webinars zijn Nederlandstalig en zodra de webinars zijn vrijgegeven kan je een overzicht opvragen via onderstaande link:
https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinars/

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!