Webinar Gemist: WiFi Mythes en Misverstanden; Snelheid / Capaciteit

0
2476

Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

In dit webinar van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) ingaan op twee van de zes belangrijkste “WiFi Mythes en Misverstanden” Waarbij we de betreffende topics vanuit tien verschillende invalshoeken zullen toelichten. Uiteraard met ervaringen en anekdotes vanuit de praktijk.

Het onderwerp dat we bij dit webinar gaan uitdiepen is:

  • Snelheid/Capaciteit
  • Door de tijd genomen worden we steeds afhankelijker van Wireless Networking, maar als het even niet meezit met het WiFi, dan krijg je van allerlei reacties. “Ik heb hier toch twee streepjes, dan moet mijn WiFi toch kunnen werken! Dekking staat toch voor voldoende snelheid en een paar access points is toch wel genoeg, zo veel doen we toch niet met WiFi!” Kortom interessante stellingen voor een webinar, waarbij we wat dieper ingaan op de afhankelijkheden voor een goede WiFi performance.

Dit webinar duurt ongeveer 35 minuten en je kan het via onderstaande afbeelding terugkijken:

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!