Webinar Gemist: WiFi Mythes en Misverstanden; Infrastructuur

0
1362

Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

In dit webinar van 30 minuten gaan onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in op twee van de zes belangrijkste “WiFi Mythes en Misverstanden” Waarbij we de betreffende topics vanuit tien verschillende invalshoeken zullen toelichten. Uiteraard met ervaringen en anekdotes vanuit de praktijk.

Het onderwerp dat we bij dit webinar gaan uitdiepen is:

  • Infrastructuur

De praktijk leert dat Infrastructuur vaak een ondergeschoven kindje is en dat er hierdoor achteraf toch problemen ontstonden tijdens de ingebruikname van een wireless omgeving. Heb je interesse in dit extra stukje kennis. schrijf gerust in op het tweede webinar uit de “WiFi Mythes en Misverstanden” serie en je bent weer tot de tanden bewapend met WiFi kennis. Nieuwsgierig geworden, kijk dit webinar hieronder gerust terug.

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!