Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

In dit webinar van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) ingaan op twee van de zes belangrijkste “WiFi Mythes en Misverstanden” Waarbij we de betreffende topics vanuit tien verschillende invalshoeken zullen toelichten. Uiteraard met ervaringen en anekdotes vanuit de praktijk.

De twee onderwerpen die we bij dit webinars gaan uitdiepen zijn:

      • Roaming
      • Infrastructuur

Al lijken Roaming en Infrastructuur in eerste oogopslag niet veel met elkaar te maken te hebben, leert de praktijk zeker dat ze topics deze sterk van elkaar afhankelijk zijn. De keuze om beide onderwerpen in één webinar te behandelen was voor ons al snel duidelijk, zodoende een poging om jou ook deelgenoot te maken van deze achtergronden. Uiteraard is het streven om de webinars binnen de 30 minuten te houden

Dit webinar zal op woensdag 24 februari om 15:00 uur plaatsvinden en aan het eind van het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 24 februari om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op deze link. Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.