NETGEAR ProAV Design & Deployment training

0
1705

Tijdens de NETGEAR ProAV Starters Training kregen we een aantal nuttige en sterk praktisch gerelateerde vragen over het ontwerpen, uitrollen en onderhouden van een ProAV over IP-netwerk op basis van de NETGEAR AV Line switches. Deze vragen varieerden sterk in onderwerp en gaven ons een goede indruk over wat er bij onze AV System Integrators in de praktijk speelt. Uiteraard zijn deze vragen ter plekke beantwoord en gaven ze ons ook het nodige inzicht voor het schrijven van een geheel nieuwe training onder de noemer, de:

“NETGEAR ProAV Design & Deployment training”

Om deze training met succes te kunnen volgen is enige voorkennis noodzakelijk. De training wordt afgesloten met enige praktijkgerichte oefeningen en hiervoor zal je, je eigen notebook voor moeten meenemen. Onder een overzicht van de minimale voorwaarden om deze training succesvol af te ronden.

• Je hebt deelgenomen aan de NETGEAR ProAV Starterstraining
• Hebt enige kennis van IP-netwerken
• Kennis van de AVoIP oplossingen waarmee je in de praktijk werkt en hebt enige ervaring op dit gebied.
• De kandidaten dienen zelf een notebook mee te brengen met een bekabelde ethernet aansluiting en een CAT5e of betere ethernetkabel.
• Wil je multicast video tijdens de hands-on kunnen testen, dan is het advies om op de beschikbare notebooks, van tevoren VLC media player te installeren? https://www.videolan.org/vlc/index.nl.html

 

Beknopte beschrijving NETGEAR ProAV Design & Deployment training

In deze training gaan we in het eerste gedeelte in, op de typologieën nodig voor het ontwerp van het ideale netwerk, geschikt voor de hoogwaardige vereisten die bij een AV over IP-netwerk behoren. Bij deze training baseren we ons op de NETGEAR AV-Line series switches.
In het tweede gedeelte van deze training hebben we een ander onderwerp op de agenda gezet, namelijk het vraagstuk: Hoe betrek een ICT-systeembeheerder bij mijn AVoIP project en hoe versoepel ik deze samenwerking.
Bij het derde en laatste gedeelte van deze training gaan we aan de slag met onze configuratie en management tool NETGEAR ENGAGE™ voor de configuratie van de NETGEAR M4250 AV Line switches. We zullen na de configuratie van de switches ook testen met de software VLC Mediaplayer en zien of we de configuratie met goed gevolg hebben afgerond.
Het digitale Engelstalige handboek behorende bij deze training wordt gratis verstrekt aan de cursisten die deze training hebben gevolgd. Het na de training verstrekken van een email adres is voldoende om de manual te ontvangen.

 

Deze training wordt op locatie van een aantal NETGEAR ProAV Distribueren gegeven. Als je aan deze vereisten voldoet en je hebt interesse in deze training kijk dan via de onderstaande link naar een geschikte datum:
https://innovatie.netgear.nl/audio-video-over-ip-trainingen/

Meer informatie stuur een email naar: elindeman@netgear.com