Webinar Gemist: NETGEAR M4350 switches: de volgende stap in AV-technologie

0
1951

Het zal jullie inmiddels niet ontgaan zijn dat NETGEAR onlangs een volledig nieuwe Serie AV Line switches op de markt heeft gebracht. Onder de noemer M4350 introduceert deze serie switches onder meer hogere poort snelheden om zo een non-blocking AV-netwerk te bieden. Hiermee bieden we dat ook toekomstige AVoIP technologieën, eenvoudig en op een juist fundament toegepast kunnen worden. Uiteraard is de datasheet online beschikbaar, maar ik schat zo in, dat wat extra toelichting zeker interessant zal zijn. Voor ons een reden om een nieuw webinar te introduceren.

Hiermee gaan we de positionering van deze switches ten opzichte van de M4250 en de M4300 serie switches toelichten. Hierbij zullen we ook nog wat extra uitleggen over de meest geschikte topologie voor een AV over IP-netwerk. Omdat de M4350 serie Stacking ondersteund, geven we ook meer inzicht over wat NETGEAR onder stacking verstaat en wanneer je de stacking technologie kunt toepassen binnen een AV over IP-omgeving.

Voor de engelstalige versie van dit webinar: Klik hier

Agenda:
  • De meest geschikte topologie van een AV over IP-netwerk
  • NETGEAR stacking en waar je deze oplossing wel of juist niet kunt toepassen binnen een AV over IP-omgeving
  • Waar positioneer de M4350 switches binnen een AVoIP netwerk en hoe verhouden deze switches zich ten opzichte van de M4250 en de M4300 serie switches

Ben je geïnteresseerd in AV over IP-oplossingen en wil je meer over de achtergronden van de NETGEAR M4350 fase 1 switches te weten wilt komen? klik dan zeker even op de onderstaande afbeelding en dan ben je inclusief de Q&A sessie, in slecht een uur weer volledig op de hoogte.

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!