NETGEAR AV Line: ProAV Solution Overview Training

0
407

Bedankt voor je interesse in NETGEAR ProAV switching. Om jou als AV Sales, Pre-Sales, consultant of beslisser volledig in te wijden over de NETGEAR AV Line switch propositie hebben we een korte training ontwikkeld. In deze zogeheten NETGEAR ProAV Solution Overview Training zullen we binnen een kleine vier uur uit de doeken doen, hoe wij als NETGEAR AV tegen de, op IT gebaseerde Audio Video Markt aankijken. Ook leren we je, waar en waarom je onze AV Line Switch Oplossingen kunt inzetten, zodat jij als AV-Reseller, Consultant of installateur je klanten perfect kunt adviseren. Deze training is een mooie voorbereiding voor de NETGEAR ProAV Essentials Training en de NETGEAR ProAV Design & Deployment training, waarmee we zorgen dat het advies wat je hebt uitgebracht, ook kunt installeren, configureren en onderhouden.

NETGEAR ProAV Solution Overview training

Inhoud Training:

NETGEAR is al geruime tijd actief in de ProAV-industrie. Door een nauwe samenwerking met nagenoeg alle significante AV-fabrikanten maar ook AV-resellers, hebben we uitgebreide ervaring opgedaan met het ontwerpen, implementeren en beheren van op netwerktechnologie gebaseerde Audio- en Videosystemen. Deze ervaring laat NETGEAR sterk terugkomen in het operationele deel van de op netwerk gebaseerde AV-oplossingen. Hiermee maken we niet alleen de netwerkconfiguratie maar ook het netwerkonderhoud zeer efficiënt door het toepassen van onze AV Line Switch oplossingen. Daarbij werken we graag met ons team van onze gepassioneerde Pre- en Aftersales engineers met je samen om je te adviseren, op te leiden en bij te staan als er vragen zijn over installatie en onderhoud. We gaan je dit allemaal uitleggen in de NETGEAR ProAV Solution Overview training

In de training behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Betrokkenheid NETGEAR bij ProAV.
  • Waarom NETGEAR AV Line Switching?
  • NETGEAR AV Line support en garantie
  • Uitgebreid overzicht NETGEAR AV Line Switches
   • M4250 Serie
   • M4350 Serie
   • M4500 Serie
  • Overzicht NETGEAR AV Line trainingen
  • Conclusie

Als er voldoende inschrijvingen zijn dan kunnen we deze training gratis verzorgen op onze vestiging in Zoetermeer of in overleg op de locaties van AED in België of Nederland, AudioBizz, of bij van Domburg in Nederland.

P.S. We hebben momenteel datum gepland op 25 Juni, 21 Augustus en 30 Oktober. De inloop is om 10:00 en de sessie duurt tot 15:00 inschrijven kan via deze link. [Inschrijven]

Voor meer informatie over de NETGEAR ProAV Solution Overview training en eventueele inschrijvingen, neem gerust contact op met:

Arend Karssies email: akarssies@netgear.com of
Eric Lindeman email: elindeman@netgear.com