Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

In dit webinar van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) ingaan op twee van de zes belangrijkste “WiFi Mythes en Misverstanden” Waarbij we de betreffende topics vanuit tien verschillende invalshoeken zullen toelichten. Uiteraard met ervaringen en anekdotes vanuit de praktijk.

De twee onderwerpen die we bij dit webinar gaan uitdiepen zijn:

  • Dekking

Door de tijd genomen worden we steeds afhankelijker van Wireless Networking, maar als het even niet meezit met het WiFi, dan krijg je van allerlei reacties. “Ik heb hier toch twee streepjes, dan moet mijn WiFi toch kunnen werken! Dekking staat toch voor voldoende snelheid en een paar access points is toch wel genoeg, zo veel doen we toch niet met WiFi!” Kortom interessante stellingen voor een webinar, waarbij we wat dieper ingaan op de afhankelijkheden voor een goede WiFi performance. Uiteraard is het streven om de webinars binnen de 30 minuten te houden

Dit webinar zal op woensdag 21 april om 15:00 uur plaatsvinden en aan het eind van het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 10 maart om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op deze link. Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.