Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

WiFi 6 biedt ons fantastische mogelijkheden voor nu en de nabije toekomst. Maar wat betekent dit concreet voor bedrijfskritische toepassingen waarbij WiFi essentieel is in het proces. Of wat als je volledig over wilt van analoog naar op IP-gebaseerde diensten zoals Voice over WiFi. Al deze zaken hangen samen met de verbeterde stabiliteit die WiFi6 met zich meebrengt.

In een sessie van 30 minuten zullen Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) van NETGEAR in gaan op boven genoemd thema en aan het eind van het webinar is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan dinsdag 26 januari 14:00 in je agenda en schrijf jezelf in. Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op deze link. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.