Webinar Gemist: NETGEAR WiFi 6 en VoWiFi; wat “moet” je weten

0
1351

Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

WiFi 6 biedt ons fantastische mogelijkheden voor nu en de nabije toekomst. Maar wat betekent dit concreet voor bedrijfskritische toepassingen waarbij WiFi essentieel is in het proces? Of wat als je volledig over wilt van analoog naar op IP-gebaseerde diensten, zoals Voice over WiFi? Al deze zaken hangen samen met de verbeterde stabiliteit die WiFi6 met zich meebrengt.

In een sessie van 30 minuten zullen Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) van NETGEAR in gaan op boven genoemd thema en aan het eind van de webinar is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ben jij een technische of commerciële ICT-professional op zoek naar praktische, hands-on informatie en tips over WiFi 6 in combinatie met Voice over WiFi? Dan is deze webinar perfect voor jou.