Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 en Mesh dan is dit webinar perfect voor jou.

In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  1. Wat is mesh WiFi nu eigenlijk en welke flexibiliteit biedt het?
  2. Waarom de noodzaak naar flexibel WiFi?
  3. Wat bedoelen we met flexibel WiFi?
  4. Wat zit er onder de motorkap en hoe werkt het precies?
  5. Hoe kan ik dit inzetten voor mijn klanten, wat is de meerwaarde
  6. Moet je volledig migreren naar WiFi 6 of kun je gefaseerd of stapsgewijs migreren naar WiFi 6?

Op Woensdag 23 september om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan 23 september om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in. Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Klik op deze link om je in te schrijven: Woensdag 23 september om 15:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.