Met de WAX610 & WAX610Y lanceert NETGEAR haar nieuwe lijn WiFi 6 access points. WiFi 6 is de nieuwe standaard om de wildgroei van verbonden apparaten beter te managen maar dan ben je er nog niet…..De werknemers van jouw klanten hebben ook nog eens de nieuwste WiFI 6 clients en eisen eenzelfde, zo niet betere, ervaring dan thuis.

Dat betekent vandaag de dag dat ze de ultieme werkplek zoeken, en zowel binnen als buiten, dus overal vandaan, al lopend, videovergaderingen kunnen doen, naast dat ze toegang tot alle andere zakelijke applicaties willen hebben. Waar dan ook… Dat vereist nogal wat vanuit de techniek.

In dit webinar zullen we uiteraard dieper ingaan op een toekomstbestendig, veilig maar vooral ideaal Wifi-omgeving voor de werknemers waar dit allemaal mogelijk is. Denk hierbij aan client-isolatie, fast-roaming en authenticatie naast multi-gig netwerken voor binnen en buiten. En uiteraard hoe jij als VAR/MSP services kunt verlenen.

Agenda:

  1. Wat is NETGEAR WiFi 6
  2. Introductie NETGEAR Wi-Fi 6 AP
  3. Wat voegt NETGEAR Insight Pro toe (VAR/MSP)
  4. Q&A Sessie

Op Woensdag 19 augustus om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 45 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan 19 augustus om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in.
Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Klik op deze link om je in te schrijven: Woensdag 19 augustus om 15:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.