Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie over WiFi6 en heb je vragen zoals: hoe werkt het, wat is het en waar rekening mee te houden? In dit webinar zullen we de do’s en don’t van wifi 6 bespreken en zullen we je met een korte sessie van 30 minuten de belangrijkste punten van wifi 6 meegeven.

Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 dan is deze reeks webinars perfect voor jou.

In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  1. Wat is mesh WiFi nu eigenlijk en welke flexibiliteit biedt het?
  2. Waarom de noodzaak naar flexibel WiFi?
  3. Wat bedoelen we met flexibel WiFi?
  4. Wat zit er onder de motorkap en hoe werkt het precies?
  5. Hoe kan ik dit inzetten voor mijn klanten, wat is de meerwaarde
  6. Moet je volledig migreren naar WiFi 6 of kun je gefaseerd of stapsgewijs migreren naar WiFi 6?

Op woensdag 9 december om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 9 december om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in. Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Klik op deze link om je in te schrijven: woensdag 9 december om 15:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.