NETGEAR T&T: Demo van Keuzehulp voor NETGEAR Switches!

0
2345

Een online Tool als assistentie voor uitzoeken van de juiste switch is altijd handig en kan je ook nog eens tijd besparen, Het leven van een reseller is immers toch al druk genoeg. Om het je nog makkelijke te maken wijden we deze NETGEAR Tips en Tricks aan het demonstreren van de twee online switch selectie mogelijkheden die wij je bieden.

Als gezegd, je tijd is schaars en het herstel van een advies wat niet juist is, gaat nog veel meer tijd kosten. Dit is precies waarom we de Tips & Tricks video series, voor je maken. In deze aflevering gaan we uit van een voorbeeld van een aanvraag door een eindklant voor een switch. Deze eisen die de klant heeft passen we toe op de twee mogelijkheden die we hebben om snel een passend switch advies te kunnen geven. Daarna leggen we ook nog even de mogelijkheden uit die we als NETGEAR bieden als je er met de online middelen niet uit komt.

Een kort overzicht van wat er in de video langs komt:

  • Klantvraag m.b.t. een switch
  • Online uitzoeken vanuit de switch categorie
  • Online uitzoeken middels de “NETGEAR Switch Product Selector”
  • NETGEAR Contact voor extra hulp bij Switch Selectie

Klik hieronder op de afbeelding om deze video te bekijken.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Heb je de uitleg van de NETGEAR Switch categorieën gemist, klik dan hier.
De online zoek filter op basis van categorie, voor onze switches kan je hier vinden.
De Network Switch Product Selector utility kan je vinden op selector.netgear.com

Ik wens je veel plezier met kijken en heb je na het zien van onderstaande video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

en je verder nieuwsgierig geworden of heb je vragen, neem gerust contact op met je contactpersoon bij NETGEAR. Heb je nog geen contactpersoon bij NETGEAR, neem dan gewoon contact op met het NETGEAR Rapid Response Team. We helpen je graag verder.

Voor België:        www.netgear-rapidresponse.be
Voor Nederland: www.netgear-rapidresponse.nl

Eric Lindeman
Sr. SE NETGEAR Benelux