NETGEAR T&T: Welke NETGEAR Switch?

0
2319

Deze NETGEAR Tips en Tricks heb ik voor de verandering uit eigen initiatief gemaakt. Tijdens mijn trainingen en adviezen, heb ik van jullie geleerd dat de uitleg van onze switch categorieën, gerelateerd aan de meest gebruikte functionaliteit een praktische benadering is, om zo op voorhand een krachtige selectie te kunnen maken uit een kleinere range van onze Switches. Dit maakt een pragmatische keuze voor een bepaalde switch niet alleen eenvoudiger, maar het geeft ook de achtergrond waarmee je aan de klant kan uitleggen: Waarom je deze switch specifiek voor hem hebt uitgezocht.

Een goed onderbouwd advies, kan in sommige gevallen net het verschil maken tussen een succesvol salestraject of het verlies van een order. Om je te helpen bij het verstrekken van een advies m.b.t. onze switches, leg ik in deze vlog, het verschil uit tussen onze switch categorieën en relateer deze keuze aan de in de praktijk meest gevraagde functionaliteit in relatie tot de prijs/prestatie verhouding.

Een kort overzicht van wat er in de video langs komt:
  • NETGEAR Switch Categorieën
  • Uitgangspunten voor Switch keuze
  • Veel gebruikte Switch functies
  • Relatie tussen Switch functies en Switch Categorieën
  • Beschikbare Switch Keuzehulp

Ik wens je veel plezier met kijken en heb je na het zien van onderstaande video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

Klik hieronder op het plaatje om deze video te bekijken.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Wil je meer weten over PoE? Klik dan op deze link

Ben je verder nieuwsgierig geworden of heb je vragen, neem gerust contact op met je contactpersoon bij NETGEAR. Heb je nog geen contactpersoon bij NETGEAR, neem dan gewoon contact op met het NETGEAR Rapid Response Team. We helpen je graag verder.

Voor België:        www.netgear-rapidresponse.be
Voor Nederland: www.netgear-rapidresponse.nl

Eric Lindeman
Sr. SE NETGEAR Benelux