Webinar Series: 5 stappen tot een succesvol wireless project – Stap 2: Wireless Inspectie/Schouw

0
187

Na het succesvolle webinar over onze gratis remote site survey hebben we gemerkt dat het animo hoger dan gemiddeld is voor uitleg over de aanpak van een Wireless LAN project. Meerdere resellers vroegen ernaar en vanuit dit gegeven hebben we een nieuw 5-delig webinar series voorbereid waarin we de 5 stappen zullen doornemen waarmee je tot een succesvol wireless project komt:

De 5 stappen tot een succesvol wireless project!

Webinar Stap 2: Wireless Inspectie (Schouw)

In dit tweede webinar uit deze serie van vijf op dinsdag 23 augustus om 15:00, bespreken we de basis van elk succesvol wireless project: De wireless inspectie. Deze stap is een significant deel van het vooronderzoek en heeft als doel om de besproken onderdelen in de wireless intake te toetsen aan de omgeving; hierdoor wordt beter duidelijk of de wensen en eïssen voor het wireless project haalbaar zijn. Daarnaast verzamel je tijdens deze rondgang zoveel mogelijk informatie voor de volgende stap, namelijk de remote sitesurvey of de on-site wireless meting. Een zorgvuldige Wireless insectie draagt eraan bij dat de wireless meting/planning zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd.Ook introduceren we ons nieuwste WiFi 6E access point met de allernieuwste generatie Qualcomm chipset de WAX630E waarbij ook de 6Ghz band vrijkomt voor een nog efficiëntere wireless LAN-omgeving.Publiek voor dit webinar: Sales, ICT- Adviseurs, Presales en Aftersales:
Welke te maken met situaties waarbij je een wireless netwerk moet adviseren, installeren en onderhouden.

Agenda:

  • Introductie en positionering WAX630E
  • Tips t.b.v. de Wireless Inspectie. (Waar moet allemaal je op letten!)
  • Afsluiting met gelegenheid tot het stellen van vragen

 

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten en wordt gepresenteerd door Rik de Jongh en Eric Lindeman. Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan dinsdag 23 augustus om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in via de onderstaande link.

Registration Link – https://netgear.zoom.us/webinar/register/WN_WFCCkWFlTImbyzX2KEXs0A 

Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

 

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.