Webinar Series: 5 stappen tot een succesvol wireless project – Stap 3: Wireless Site Survey (On-site)

0
2646

Na het succesvolle webinar over onze gratis remote site survey hebben we gemerkt dat het animo hoger dan gemiddeld is voor uitleg over de aanpak van een Wireless LAN project. Meerdere resellers vroegen ernaar en vanuit dit gegeven hebben we een nieuw 5-delig webinar series voorbereid waarin we de 5 stappen zullen doornemen waarmee je tot een succesvol wireless project komt:

De 5 stappen tot een succesvol wireless project!

Webinar Stap 3: Wireless Site Survey (On-site)

In dit derde webinar uit deze serie van vijf op dinsdag 4 oktober om 15:00, bespreken we de on-site meeting ten behoeve van jouw wireless project: Deze wireless Site Survey is de stap waarmee bepaald wordt hoeveel access point er nodig zijn en waar deze bevestigd dienen te worden. We bespreken in dit webinar hoe je deze meting kunt uitvoeren en welke tools je nodig het om deze meting op een goede en doeltreffende manier uit te voeren. Dit alles aangevuld met wat handig tips uit de praktijk.

Ook bespreken we als extra (iets meer commercieel) onderwerp of een nieuwe hardware introductie binnen ons assortiment. Wat dit gaat worden is nog even een verrassing, maar zodra we meer weten zullen we dit hier aankondigen.

Heb je interesse in de opname van het webinar waar we de NETGEAR Remote Site Survey bespreken, klik dan hier.

Publiek voor dit webinar: Sales, ICT- Adviseurs, Presales en Aftersales:
Welke te maken met situaties waarbij je een wireless netwerk moet adviseren, installeren en onderhouden.

Agenda:

  • Introductie of positionering NETGEAR oplossing
  • Tips t.b.v. de On-site Wireless Site Survey.
  • Afsluiting met gelegenheid tot het stellen van vragen

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten en wordt gepresenteerd door Rik de Jongh en Eric Lindeman. Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan dinsdag 4 oktober om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in via de onderstaande link. Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Registration Link – https://netgear.zoom.us/webinar/register/WN_BxoKubpxSDCp_EqEw3ysiQ

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.