NETGEAR Audio / Video over IP trainingen

0
5519

NETGEAR AVoIP Trainingen: Een Investering in de Toekomst

De AVoIP-markt is in volle ontwikkeling en de vraag naar gekwalificeerde installateurs met een goede netwerk kennis is hoog. Als je een AV-installateur bent of van plan bent om dit te worden, is het volgen van een NETGEAR AVoIP-training een goede investering in je toekomst. De trainingen geven je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om AVoIP-systemen te installeren en te onderhouden. Dit zal je in staat stellen om te concurreren met andere AV-installateurs en je klanten de beste mogelijke service te bieden.

Binnen de AV-wereld zien we een stijgend aantal oplossingen waar ethernet switches ingezet worden als basis voor de connectiviteit voor AV-projecten. Hierdoor is het mogelijk om bestaande ethernet bekabeling te gebruiken voor de transmissie van audio en video signalen. Dit betekend niet alleen een besparing aan kosten voor bekabeling! Want door TCP-IP als transportmiddel te gebruiken zijn ook de grenzen aan kabellengten grotendeels verdwenen. Dit betekent voor de AV reseller nog meer flexibiliteit bij het aanbieden van AV-oplossingen. Om je als reseller te specialiseren op het gebied van netwerktechnologieën in combinatie met Audio en Video, bieden we een aantal trainingen op onze locatie in Zoetermeer of op de locatie van een beperkt aantal Pro AV-distributiepartners.

Training Informatie:

Onze trainingen zijn ontworpen om installateurs vertrouwd te maken met de NETGEAR AV LINE switches en hen de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om het netwerk t.b.v. AVoIP-systemen te ontwerpen, installeren en te onderhouden.
De trainingen worden gegeven door SE’s van NETGEAR zelf en omvatten onderwerpen als:

    • De basisprincipes van AVoIP
    • Het ontwerpen van een op NETGEAR AV Line switches gebaseerd AVoIP netwerk
    • Het installeren van een op NETGEAR AV Line switches gebaseerd AVoIP netwerk
    • Het onderhouden van een op NETGEAR AV Line switches gebaseerd AVoIP netwerk

De trainingen zijn geschikt voor Consultants en AV- en IT installateurs van alle niveaus, van beginners tot ervaren professionals. Momenteel lopen er drie verschillende trainingen:

CP1: NETGEAR ProAV Solution Overview Training ⇐ Klik hier voor meer info
Level 1: NETGEAR ProAV EssentialsTraining ⇐ Klik hier voor meer info
Level 2: NETGEAR ProAV Design & Deployment ⇐ Klik hier voor meer info

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een NETGEAR AVoIP-training, kun je of bij ons of via de hier onder genoemde NETGEAR Partners inschrijven, door te klikken op de respectievelijke naam:

Inschrijven CP1 Classroom Training:

NETGEAR ProAV Solution Overview Training

 

Inschrijven Level 1 Classroom Training:

NETGEAR ProAV Starters Training

Inschrijven Level 2 Classroom Training:

NETGEAR ProAV Design & Deployment Training

Aarzel niet om contact op te nemen met NETGEAR of bovengenoemde Pro AV-distributeurs voor meer informatie over de NETGEAR AVoIP-trainingen.