NETGEAR T&T: Alles over PoE in slechts 15 minuten!

0
2328

Deze NETGEAR Tips en Tricks is op verzoek van een reseller uit Schildwolde. Tijdens een van onze mailwisselingen, vroeg deze “of het mogelijk is om PoE vs PoE+ nog eens mee te nemen in een toekomstige webinar”. Omdat tijdens mijn trainingen en webinars heb gemerkt, dat dit onderwerp erg aanslaat ben ik voor jullie aan de slag gegaan.

Op het gebied van switching, zie je eigenlijk niet heel veel veranderen, maar Power over Ethernet is hierop een van de weinige uitzonderingen. In deze vlog een zo volledig mogelijk overzicht, vanaf het begin van het PoE tijdperk tot en met de laatste stand van zaken, zodat je in 15 minuten weer helemaal op de hoogte bent.

Een kort overzicht van wat er in de video langs komt:

  • Introductie Power over Ethernet
  • Welke categorieën PoE zijn er
  • Voorbeelden PoE devices
  • Hoe bereken je het PoE Budget

Veel plezier met kijken en heb je na het zien van onderstaande video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

Klik op de afbeelding hieronder voor het bekijken van de video.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Ben je verder nieuwsgierig geworden of heb je vragen, neem gerust contact op met je contactpersoon bij NETGEAR. Heb je nog geen contactpersoon bij NETGEAR, neem dan gewoon contact op met het NETGEAR Rapid Response Team. We helpen je graag verder.

Voor België:        www.netgear-rapidresponse.be
Voor Nederland: www.netgear-rapidresponse.nl

Eric Lindeman
Sr. SE NETGEAR Benelux