NETGEAR T&T: Overzicht NETGEAR Access Point Categorieën

0
2130

Een paar weken geleden kreeg ik de vraag van een nieuwe reseller, waarom hij zijn zojuist geleverde Access Point niet geïnstalleerd kreeg binnen Insight. Op mijn vraag, welk access point het betrof, kreeg ik het antwoord “de NETGEAR WAX214”. Nu lijkt de WAX214 sprekend op de WAX610, met het verschil dat de WAX214 niet ondersteund is door Insight en iets goedkoper is. Ik kan me de verwarring voorstellen als een inkoper een NETGEAR AP met AX1800 in de omschrijving ziet staan, dat hij voor de goedkoopste optie kiest. Hierdoor voor mij reden te meer om een video te maken met een overzicht van onze access point categorieën.

We hebben inmiddels een mooie line-up van WiFi 6 access points en we zijn erg succesvol met NETGEAR Insight Pro, maar dit betekend niet dat we alleen maar AP’s maken met Insight ondersteuning. Er is immers ook een markt voor organisaties die geen Cloud Management willen hebben en daar springen we natuurlijk ook op in. We hebben drie WiFi categorieën, die ik bespreek in deze video en ook leg ik iets uit over de specifieke kenmerken van de AP’s uit de betreffende groepen. Onder even een overzicht van de onderwerpen:

  • Uitleg NETGEAR AP Categorieën
  • Bijzonderheden bijbehorende Access Points
  • Uitgangspunten voor AP-keuze en advisering
  • Resumé

Kortom weer wat gespreksstof om met je klanten te kunnen bespreken je een advies.
Heb je verdere vragen, neem dan zeker even contact met mij op.

Klik hieronder op het plaatje om deze video te bekijken.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Ik wens je veel plezier met kijken en heb je na het zien van onderstaande video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

Meer info over de  zakelijke NETGEAR Access Point Categorieën kan je vinden middels deze link.
Nieuwsgierig naar onze andere mogelijkheden met betrekking to Wireless LAN klik dan zeker even hier

Eric Lindeman

Sr. SE NETGEAR Benelux