NETGEAR T&T: Wat is de toepassing voor Tri-Band AP’s?

0
2060

Misschien ben je ze in het veld al tegengekomen… Tri-Band Access Points?  Deze recentere NETGEAR-ontwikkeling is een gamechanger voor omgevingen waar netwerkperformance en stabiliteit een vereiste is. Zeker voor de trend van de draadloze werkplek is Tri-Band WiFi de uitkomst. Dus na een vraag van een reseller over de positionering van de WAX630, heb ik wat tijd geïnvesteerd om de feiten op een rij te zetten en deze video op ons YouTube kanaal geplaatst.

Heb je een adviserende rol, dan is deze video denk ik een mooi praatstuk richting je klanten. In mijn Tips & Tricks video over: Is er verschil in reikwijdte tussen 2,4 en 5Ghz, deed ik een voorspelling dat Tri-Band AP’s een breder geaccepteerde oplossing gaat worden. Hierop kreeg ik de vraag van een reseller voor welke toepassingen hij deze access points zou kunnen positioneren. In deze video ga ik je meer vertellen over:

  • De trend van de draadloze werkplek
  • Wat zijn de overwegingen bij deze trend
  • Waar blinken Tri-Band AP’s in uit
  • Zes scenario’s waar je dit type AP kunt toepassen
  • Resumé met Aandachtspunten

Kortom een mooi onderwerp om commercieel met je klanten te kunnen bespreken. Ook voor technici is Tri-Band een mooi onderwerp om je in te verdiepen, dus als je na het bekijken van deze video, punten ziet waarop je graag meer technische diepgang wilt, neem dan zeker even contact met mij op.

Klik hieronder op het plaatje om deze video te bekijken.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Ik wens je veel plezier met kijken en heb je na het zien van onderstaande video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

Meer info over de  zakelijke NETGEAR Access Point Categorieën kan je vinden middels deze link.
Nieuwsgierig naar onze andere mogelijkheden met betrekking to Wireless LAN klik dan zeker even hier

Eric Lindeman

Sr. SE NETGEAR Benelux