NETGEAR T&T: Wat heb je als MSP nodig voor NETGEAR Insight Pro?

0
2017

Enige weken geleden kreeg ik naar aanleiding van mijn blog over het veilig toepassen van Portal functionaliteit binnen Insight de onderstaande vraag:

“Wat heb je als MSP nodig om Insight Pro te kunnen gebruiken?”  

Op zich is deze vraag erg snel te behandelen, maar Ik ervaar in de praktijk, dat er veel vragen zijn met betrekking tot de positionering van Insight Pro. Op zich, heel begrijpelijk in de context van het gebruikelijke referentiekader van digitale licenties, als bijvoorbeeld Office 365, de Adobe Suites en Antivirus abonnementen.

Voor Insight Pro, is het belangrijk om een stap hoger op de ladder te denken. Met Insight Pro, zit jij op een vergelijkbare stoel als van bovengenoemde fabrikanten, jij deelt namelijk zelf de “credits” uit als MSP. Want jij verzorgt als MSP, VAR of ZZP-r namelijk zelf, jouw unieke diensten richting de eindklant en dat maakt jou uniek. Hierom heb ik in deze aflevering van NETGEAR T&T, de vraag in een iets bredere context beantwoord om zo een wat duidelijker beeld te scheppen.

 

In deze video komen de volgende achtergronden ter sprake:

  • Wat heb je als MSP nodig voor NETGEAR Insight Pro?
  • Welke hardware wordt ondersteund?
  • Enkele Praktische Tips

 

Klik hieronder op het plaatje om deze video te bekijken.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Ik wens je veel plezier met kijken en heb je na het zien van onderstaande video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

Meer info over NETGEAR Insight Pro kan je terugvinden op deze link.
Nieuwsgierig naar onze andere mogelijkheden met betrekking to Wireless LAN klik dan zeker even hier
Heb je als VAR/MSP nog geen NETGEAR Insight Pro account aangemaakt, dan heb ik hier enige tips.

Eric Lindeman
Sr. SE NETGEAR Benelux