ProAV over IP “in slechts een kwartiertje” samengevat!

0
2451

Audio/video over IP is normaliter een complex en tijdrovende materie wat betreft implementatie en configuratie, zeker als er meerdere IP-netwerk switches bij het design betrokken zijn. Aan de andere kant biedt AVoIP grote flexibiliteit en kunnen we zeer complexe manipulaties met beeld en geluid uithalen die we tot recent niet voor mogelijk hadden kunnen houden. Het songfestival in Rotterdam was het levend bewijs van de indrukwekkende staat van de huidige mogelijkheden met AVoIP. Nu zul je je afvragen, ProAV switching in een kwartiertje samenvatten, dat is schier onmogelijk. Reden genoeg voor mij om er een blog aan te wijden om maar weer eens te bewijzen dat dit met de NETGEAR Pro AV switching oplossingen wel degelijk kan.

Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat NETGEAR een significante rol speelt op het gebied van Audio/Video over IP en zeker aan de Pro kant. Door nauwe samenwerking met de meest significante AVoIP fabrikanten en input van een groot aantal AVoIP partners/installateurs, weten we exact wat de uitdagingen in het veld zijn. Deze samenwerkingen hebben geleid tot een ongeëvenaard eenvoudig te implementeren IP-switching oplossing, in de vorm van de M4250, M4300 en M4500 switching series. Naast een gedegen diversiteit binnen het assortiment, met keuze uit 1Gbps, 10Gbps, en 100Gbps switches, kan een ongekende schaalbaarheid bereikt worden waarbij de eenvoud van installatie gelijk blijft, of je nu één of honderden AVoIP devices in een op IP gebaseerde Audio/Video omgeving nodig hebt. Kortom NETGEAR biedt alle ingrediënten waarmee je op een eenvoudige manier een AVoIP project succesvol kunt laten slagen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan hebben we een video waar Laurent Masia, de geestelijk vader van deze switch series, de AVoIP achtergronden in minder dan 15 minuten uit de doeken doet. Zit je in de audio/video wereld, dan schat ik schat zo in, dat deze schamele 15 minuten van je kostbare tijd, in de toekomst zeeën van tijd gaat opleveren.

Hieronder de video.

Ben je verder nieuwsgierig geworden of heb je vragen, neem gerust contact op met je contactpersoon bij NETGEAR. Heb je nog geen contactpersoon bij NETGEAR, neem dan zeker contact op met het NETGEAR Rapid Response Team. We helpen je graag verder.

Voor België:        www.netgear-rapidresponse.be
Voor Nederland: www.netgear-rapidresponse.nl

Weet je een onderwerp voor een blog gerelateerd aan NETGEAR, stuur mij dan een email of schrijf in voor een van mijn volgende webinars voor meer achtergronden met betrekking tot de mogelijkheden van de NETGEAR oplossingen.

Eric Lindeman
Sr. SE NETGEAR Benelux