Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

In dit webinar van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) ingaan op twee van de zes belangrijkste “WiFi Mythes en Misverstanden” Waarbij we de betreffende topics vanuit tien verschillende invalshoeken zullen toelichten. Uiteraard met ervaringen en anekdotes vanuit de praktijk.

De twee onderwerpen die we bij dit webinars gaan uitdiepen zijn:

  • Security
  • Interferentie

Alhoewel interferentie een sluipmoordenaar is voor WiFi-signalen, heeft dit topic eigenlijk weinig met security te maken. “Waarom dan toch deze twee onderwerpen in één webinar hoor ik je denken”… eigenlijk omdat dit de twee laatst overgebleven onderwerpen zijn, maar met de kanttekening dat dit misschien wel de meest belangrijke aandachtspunten zijn bij een WiFi-netwerk. Schrijf gerust in op het laatste webinar uit de “WiFi Mythes en Misverstanden” trilogie en je bent weer tot de tanden bewapend met WiFi kennis. Uiteraard is het streven om de webinars binnen de 30 minuten te houden

Dit webinar zal op woensdag 24 maart om 15:00 uur plaatsvinden en aan het eind van het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 24 maart om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op deze link. Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.