Webinar 16 juni: ProAV Switching in een gemixte omgeving

0
55

Ben jij een technische of commerciële AV-professional dan is dit webinar perfect voor jou. Met de M4250-switches biedt NETGEAR een reeks speciale switches, ontwikkeld in samenspraak met toonaangevende AV-fabrikanten zoals AMX, Crestron, Extron, Audinate, en veel meer andere partners. Deze switches zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van 1 Gb audio en video over IP.

In de vorige twee M4250 webinars zijn onze Sergio Mandos (commercieel) en Eric Lindeman (Technisch) ingegaan op de propositie en het assortiment en de werking/impact en eenvoud van configuratie van multicast op deze serie switches en bij dit webinar gaan we op verzoek van een redelijk aantal resellers in op het onderwerp:

ProAV Switching in een gemixte omgeving

Iets minder cryptisch: Hoe eenvoudig kan ik op een NETGEAR M4250 AV Switch een omgeving configureer die bestaat uit meerdere AV-componenten van een verschillend kaliber. Bijvoorbeeld een Dante Audio omgeving tezamen met een Video over IP-oplossing op een en dezelfde M4250 switch, zonder dat deze twee verschillende oplossingen elkaar in de weg zitten. In de praktijk zal je zien dat dit type configuratie bestaat uit verschillende VLAN’s, dus leggen we ter introductie ook even kort uit wat een VLAN is. Het webinar duurt ongeveer 30 minuten en is geschikt voor zowel een commercieel als technisch publiek.

Dit webinar zal op woensdag 16 juni om 15:00 uur plaatsvinden en aan het eind van het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 16 juni om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op deze link. Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!