Webinar Gemist: Introductie PRO AVoIP Switching

0
1465

Ben jij een technische of commerciële AV-professional dan is dit webinar perfect voor jou. Met de M4250-switches lanceert NETGEAR een reeks speciale switches die in samenspraak met de toonaangevende AV-fabrikanten zoals AMX zijn ontwikkeld ter ondersteuning van 1 Gb audio en video over IP.

In oktober lanceerde we de eerste PoE switches uit de M4250 serie rondom tien aansluitingen voor AV devices per switch. Momenteel complementeren we deze switch lijn met een flink aantal nieuwe modellen waardoor nu ook 24 of 40 AVoIP devices op een switch aangesloten kunnen worden.

Buiten de GUI waarmee je deze switches zeer eenvoudig voor bijvoorbeeld AMX, Dante, Crestron of andere AV-leveranciers kunt configureren, Introduceren we nog enige extra softwarematige functionaliteiten waardoor deze switch serie onderling nog eenvoudiger te koppelen zijn. Met de aangepaste formfactor zijn deze switches nu nog beter toegespitst op Pro AV implementaties met daarbij het voordeel dat NETGEAR extra ondersteuning en services verleent aan iedere koper van deze switch.

In deze sessie van 30 minuten zullen Sergio Mandos en Eric Lindeman (NETGEAR) in gaan op de vele voordelen van deze nieuwe Pro AV Line-switches voor jou als reseller en installateur en je kennis laten maken met de onderscheidende factoren nieuwe AV over IP  switches. Daarnaast introduceren we een opvolgende webinar waar we dieper in zullen gaan op de unieke achtergronden van deze switches met extra aandacht voor het netwerkdesign voor een AV over IP netwerk.

Dit webinar duurt ongeveer 35 minuten en je kan het via onderstaande afbeelding terugkijken:

Heb je interesse in deel 2 van dit webinar, klik dan hier.

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!