Webinar Engage Deel 2: IT en AV, bundel je kennis voor een optimaal resultaat

0
1750
We zien in de praktijk dat het soms lastig kan zijn om als IT- en AV-partij samen te werken aan de ICT-omgeving van de eindklant. Beide partijen hebben hun eigen expertise en verantwoordelijkheden, en het kan soms moeilijk zijn om daar de juiste balans in te vinden. In dit webinar gaan we bespreken hoe IT en AV elkaar juist kunnen helpen om een optimaal netwerk te onderhouden door middel van het onderwerp Periodiek ICT-preventief onderhoud.

Agenda:

• Korte introductie: NETGEAR AV Profiles
• Waarom en wat wordt verstaan periodiek preventief onderhoud?
• Hoe kunnen IT-ers en AV-ers samenwerken voor optimaal netwerkonderhoud?
• NETGEAR Engage Demo
• Q&A

Bij de demo van de NETGEAR Engage software laten we zien hoe eenvoudig je de Engage software zelf kunt updaten en in latere instantie de firmware van de AV-Line Switches kan opwaarderen.

Engage is een tool die IT-ers en AV-ers helpt om hun netwerken eenvoudig en effectief te beheren. Met Engage kunt u onder andere de firmware van uw switches bijwerken, netwerkinstallaties uitvoeren en problemen oplossen.

Ben je geïnteresseerd in dit webinar of in AV over IP-oplossingen en wil je meer over de achtergronden van de NETGEAR AV-Line switches in combinatie met NETGEAR Engage? klik dan zeker even op de onderstaande afbeelding en dan ben je inclusief de Q&A sessie, in iets meer dan een half uur weer volledig op de hoogte..

Heb je andere webinars uit onze Engage Serie gemist? klik dan op de link naar het overzicht op Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLnMK-K-v4ag5j4sobAmAhYt1qyKxauzi4

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!