Webinar: Wat zijn de voordelen van AV-over-IP en hoe bereid ik mij als reseller voor op deze revolutie?

0
1854

Om je breder te informeren heeft van Domburg Partners, (vooraanstaande AV-Distributeur in de Benelux) samen met NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld met meer achtergronden binnen de digitalisering van AV oplossingen en de integratie met IT-omgevingen. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op vrijdag 29 mei om 11:00 uur het onderwerp: ‘Wat zijn de voordelen van AV-over-IP en hoe bereid ik mij als reseller voor op deze revolutie?

AV-over-IP is een snelgroeiende markt en om goede redenen: echte 4K en 10GB videodistributie, lagere gebruikerskosten, netwerken die gemakkelijker te creëren en aan te passen zijn, plus veel meer ruimte voor innovatie. In dit webinar willen we zowel de AV-specialisten als de ICT-resellers op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen en uitleggen hoe we jullie als bedrijf kunt ondersteunen bij AV-over-IP-trajecten en ook jullie kennis kunnen ontwikkelen met indien gewenst de certificeringen.

Agenda:

  • Korte Introductie van Domburg Partners
  • Korte Introductie NETGEAR
  • Waarom is AV-over-IP over IP een trend
  • Wat is de impact voor de integrator
  • Met welke mogelijkheden kunnen van Domburg en NETGEAR je voorbereiden
  • Q&A

Op vrijdag 12 juni om 11:00 uur zullen we dit webinar herhalen.

De duur van dit webinar is ongeveer 45 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan een van de twee datums in je agenda en schrijf jezelf in.
Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

vrijdag 29 mei om 11:00 uur

vrijdag 12 juni om 11:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.