Webinar Engage Deel 1: Hoe configureer je eenvoudig een AV-netwerk met de NETGEAR Engage Controller

0
2532

Webinar Gemist: Hoe configureer je eenvoudig een AV-netwerk met de NETGEAR Engage Controller

Configuratie van AV-netwerken, snel, eenvoudig en betrouwbaar met NETGEAR Engage

Dat de AV-profielen van onze M4250 en M4300 serie switches door zowel ProAV fabrikanten en VAR’s een in het algemeen breed geaccepteerde oplossing is, is je waarschijnlijk niet ontgaan. Als vanzelfsprekend is dit geen reden voor ons om op onze lauweren te gaan rusten. Intussen hebben wij, gebaseerd op de input uit het veld, een volledig nieuwe oplossing ontwikkeld. Deze oplossing voorziet in installatie en onderhoud van onze AV Line switches. Hiermee maken we het voor jou, als Audio Video installateur nog eenvoudiger en efficiënter maken om een AV installatie in bedrijf te stellen en te onderhouden. Deze oplossing is genaamd:

Webinar NETGEAR Engage

Datum van het webinar was: 23 mei 2023
Presentatie: Eric Lindeman

Eric Lindeman, NETGEARs ProAV Systems Engineer voor de BeNeLux en de Nordics zal in dit Nederlandstalig webinar demonstreren hoe je eenvoudig een AV-netwerk met meerdere M4250- en M4300-switches kunt integreren, configureren en beheren. Gebruik Engage voor een snelle en betrouwbare configuratie voor elke AV-over-IP-installatie.

Het webinar duurt inclusief Q&A ongeveer 50 minuten. Ondanks de technische inhoud is dit webinar ook interessant voor een commercieel publiek. Klik op de onderstaande afbeeling om het webinar te zien en als het leerzaam was, geef deze video graag even een like.

Heb je andere webinars uit onze Engage Serie gemist? klik dan op de link naar het overzicht op Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLnMK-K-v4ag5j4sobAmAhYt1qyKxauzi4

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!