Netgear introduceert drie nieuwe netwerkproducten

0
1381

Netgear introduceert chassis-serie, draadloze controller en ready NAS die een hogere doorvoersnelheid en een uitgebreide functionaliteit bieden voor betere netwerkprestaties in bedrijven en onderwijsinstellingen. De drie producten hebben een focus op hoge prestaties, flexibele inzetbaarheid en gebruiksgemak.

De producten zijn ontworpen voor netwerken in groeiende en middelgrote bedrijven met grotere campussen of vestigingen, maar ook voor middelgrote horecagelegenheden, scholen, universiteiten en groeiende medische instellingen.

ProSafe M6100 Chassis Series: ‘s Werelds eerste alles-in-één chassis onder de achtduizend dollar, biedt de meest intensief uitgeruste Gigabit en 10G poortoplossing in een 4U-uitvoering. Het is een volledig gedistribueerde, passieve backplane oplossing met volledige beheer- en voedingsredundantie.

ProSafe WC9500 Premium Wireless Controller: Deze high-performance controller is compatibel met de volledige reeks van Netgear’s zakelijke ProSafe Managed Access Points. Het is een schaalbare, gecentraliseerde oplossing voor omgevingen met een hoge gebruiksdichtheid en biedt capaciteit voor tweehonderd access points per controller in een gestapelde configuratie.

ReadyNAS 3130 Series Network Attached Storage: Deze 4-bay NAS heeft een capaciteit tot 24 TB en een 1U form factor voor eenvoudige montage in een rack. De krachtige processor ondersteunt tot 200 gelijktijdige gebruikers en is in het bijzonder geschikt voor gevirtualiseerde omgevingen.

bron:computable.nl