NETGEAR R7000 router werkt met Arlo beveiligingscamera

0
2062
netgear-r7000

De functionaliteiten van de NETGEAR Nighthawk AC1900 Smart Wifi router (R7000) zijn nog verder uitgebreid. Dankzij een firmware upgrade kunnen bezitters van de R7000 hun NETGEAR Arlo draadloze beveiligingscamera direct met de router verbinden.

Voorheen was een los Arlo basisstation nodig om router en camera’s met elkaar te laten samenwerken. De R7000 neemt de functionaliteiten van dit basisstation dankzij de firmware upgrade over, wat een prijsvoordeel van 100 euro betekent. Gezien het grote aantal R7000-gebruikers wordt de Arlo hierdoor voor een nog grotere groep mensen een interessante optie.

De R7000 neemt de functionaliteiten van dit basisstation dankzij de firmware upgrade over.

Op de website van NETGEAR wordt uitgelegd hoe je de firmware van de R7000 bijwerkt en de router geschikt maakt voor gebruik met de Arlo. Daar wordt eveneens uitgelegd hoe je eenArlo-account aanmaakt.

De R7000 router is bij uitstek geschikt voor gebruikers die snel en met meerdere apparaten tegelijk online willen gamen en streamen. De Arlo is een draadloze online beveiligingscamera waarmee gebruikers eenvoudig en op ieder moment van de dag snel kunnen zien wat er in en om hun huis gebeurt.