NETGEAR ontvangt Creston-certificering voor M4300-serie switches

0
2007

Persbericht

NETGEAR ontvangt Creston-certificering voor M4300-serie switches
Switches officieel gecertificeerd voor Crestron DM NVX-oplossing voor AV over IP

Zoetermeer, 10 maart 2020 – De M4300-serie switches van NETGEAR zijn officieel gecertificeerd door Crestron. Deze vooraanstaande speler op het gebied van AV over IP heeft een streng certificeringsprogramma om er zeker van te zijn dat klanten kunnen profiteren van een hoog niveau van interoperabiliteit en betrouwbaarheid.  Door deze certificering is NETGEAR onderdeel van de Crestron DM NVX® AV over IP-oplossing.

De M4300-serie en de nieuwe M4500-serie switches van NETGEAR zijn out of the box geschikt voor de meeste AV over IP-installaties – en dus ook voor Crestron DM NVX end points. Voor de meeste andere netwerkswitches op de Crestron Certified-lijst is een configuratiebestand vereist om goed te kunnen werken. De gecertificeerde M4300 switches zijn vooraf geconfigureerd en vereisen geen andere instellingen om te werken met de Crestron DM NVX-encoders en -decoders.

“De certificering van onze robuuste M4300 switches door zo’n autoriteit in deze branche is een geweldige validatie van het werk dat NETGEAR doet in de Pro AV-markt”, aldus Laurent Masia, Director of Product Line Management for Managed Switches bij NETGEAR. “Onze klanten hebben om deze Crestron DM NVX-certificering gevraagd en we zijn dan ook verheugd dat we nu officieel deel uitmaken van het programma.”

Bob Bavolacco, Director of Technology Partnerships bij Crestron: “We onderwerpen apparaten van externe partijen altijd aan strenge testen om te garanderen dat ze volledig voldoen aan de strikte eisen van onze eindgebruikers. De certificering van NETGEAR’s M4300 is hierop geen uitzondering.”

NETGEARs M4300-serie switches
De switches uit de M4300-serie zijn speciaal ontworpen voor AV over IP-installaties en bieden een verscheidenheid aan modellen die geschikt zijn voor verschillende soorten verbindingen. NETGEAR IGMP Plus biedt eenvoudige multicasting met Zero Touch-netwerkconfiguratie, zonder overbelasting van het netwerk. De M4300-serie bevat verschillende andere functies, waaronder PoE +, IGMPv3, IGMP-snooping, IGMP Fast-Leave en een non-blocking backplane om een ​​juiste multicasting van elk type AV over IP-protocol te garanderen.

Breed scala aan toepassingen
Van conferentiezalen tot universiteitscampussen; de combinatie van NETGEAR M4300 en Crestron DM NVX heeft op verschillende plekken wereldwijd al zijn waarde bewezen. Deze certificering opent de deur naar verschillende soorten installaties zoals vergaderruimtes, digital signage en high-end thuisoplossingen. Nu de behoefte aan 1 Gb AV over IP-installaties toeneemt, kunnen NETGEAR en Crestron gezamenlijk een robuuste oplossing bieden.

Voor meer informatie over NETGEAR Pro AV-producten en -services, zie https://www.netgear.nl/landings/proavm4300/

Over NETGEAR, Inc.
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië, met kantoren over de hele wereld. Meer informatie is beschikbaar op de NETGEAR-investeerderspagina of door te bellen naar (408) 907-8000. Maak verbinding met NETGEAR: Twitter, Facebook, Instagram en het NETGEAR blog op NETGEAR.nl.

Voor meer informatie of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

LEWIS
Linda Kreemers
Telefoon: 020 – 220 0220
E-mail: netgear@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl