Webinar: Waar jij niet aan dacht tijdens het Next Generation WiFi Gesprek!

0
2393

Na het succesvolle webinar serie over “de 5 stappen tot een succesvol wireless project” hebben we gemerkt dat er animo is voor uitleg over de aanpak van een Wireless LAN presales gesprek bij bestaande en nieuwe klanten.
Meerdere resellers vroegen ernaar en vanuit dit gegeven hebben we een webinar voorbereid waarin we de munitie geven om eenvoudig het “U heeft een Business WiFi netwerk nodig gesprek ” aan te gaan.

Vragen jouw klanten nog niet om wireless ? Of omdat jij het een lastig gesprek vindt? Wil jij je WiFi gesprek een boost geven. Lees dan verder voor wat je beslist moet doen.
Nu WiFI 6E snel terrein aan het winnen is, heeft NETGEAR met zijn portfolio de oplossingen in huis om zijn partners te helpen toekomst bestendige Wireless netwerken uit te rollen.
Schrijf je daarom in voor de volgende webinar om gehoor te geven aan de opportunity voor WiFi6E.

“Het Next Generation WiFi Gesprek.”

Hoe bespreek je als presales of sales eenvoudig de noodzaak van een upgrade of aanschaf van WiFi6E oplossing?
Tijdens deze websessie met Gillian Roseval, NETGEAR pre-sales engineer worden gespreks onderwerpen behandeld die tot de verbeelding van IT Managers en/of gebruikers spreken en de kern beantwoord van waarom ze WiFi6(E) willen en jij het ze middels de betaalbare oplossing NETGEAR Pro WiFi kan leveren!

In dit webinar op Donderdag 26 Januari 2023 15:00 bespreken we een aantal praktische voorbeelden uit de praktijk. Zodat jij als trusted partner in relatie met je klant extra uitgerust op gesprek gaat.

Ook bespreken we als extra (iets meer commercieel) onderwerp of een nieuwe hardware introductie binnen ons assortiment. Wat dit gaat worden is nog even een verrassing, maar zodra we meer weten zullen we dit hier aankondigen.

 

Publiek voor dit webinar: Sales, ICT- Adviseurs, Presales en Aftersales:

Welke te maken met situaties waarbij je een wireless netwerk moet adviseren, installeren en onderhouden.

Agenda:

  • Nieuwe gespreks drijvers & onderwerpen die je niet vaak hoort.
  • Introductie of positionering NETGEAR oplossing
  • Afsluiting met gelegenheid tot het stellen van vragen

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten en wordt gepresenteerd door Rik de Jongh en Gillian Roseval. Heb jij interesse in dit webinar, reserveer Donderdag 26 Januari 2023 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in via de onderstaande link.

Registration Link –  https://netgear.zoom.us/webinar/register/3016699001765/WN_U1VkK02zRmirtPlZ-ml31A

Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.