NETGEAR introduceert snelle Broadband High-Speed DSL Modem (DM200)

0
2184
netgear-dm-200

NETGEAR introduceert een nieuw DSL-modem met VDSL-verbindingen voor optimaal streamen van HD-videos en online games. Met het nieuwe Broadband High-Speed DSL Modem (DM200) kan bestaande hardware worden geüpgraded, zodat deze zowel de snelste VDSL/VDSL2-verbindingen, als ADSL-, ADSL2- en ADSL2+-verbindingen ondersteunt.

Wereldwijd zijn internetproviders bezig met het upgraden van hun ADSL-infrastructuur naar VDSL, om aan de toenemende vraag naar sneller internet te kunnen voldoen. ADSL/VDSL-modems bieden daarbij uitkomst, omdat ze VDSL/VDSL2 ondersteunen, maar ook backwards compatibel zijn met ADSL/ADSL2+. Klanten kunnen hun modem upgraden naar DM200 om zowel de bestaande als toekomstige DSL-verbindingen te ondersteunen.

“De markt vraagt om nieuwe apparatuur voor betere connectiviteit en NETGEAR blijft koploper in oplossingen waarmee mensen sneller kunnen communiceren en toegang kunnen krijgen tot informatie, data en entertainment.”

“We zijn erg blij met ons nieuwste modem, de DM200, die is ontworpen voor het behalen van hogere breedband xDSL-prestaties,” zegt Arend Karssies, Regional Director Benelux, South Africa & Other EMEA bij NETGEAR. “De markt vraagt om nieuwe apparatuur voor betere connectiviteit en NETGEAR blijft koploper in oplossingen waarmee mensen sneller kunnen communiceren en toegang kunnen krijgen tot informatie, data en entertainment.”

Het Broadband High-Speed DSL Modem kan direct op een desktop-pc worden aangesloten om deze te voorzien van ultrasnelle bedrade DSL-internettoegang, of op een wifirouter zodat meerdere apparaten op het netwerk er gebruik van kunnen maken.

Belangrijkste eigenschappen:

Werkt met VDSL, VDSL2, ADSL, ADSL2 en ADSL2+
Auto-detectie voor universele DSL ondersteuning
Eenvoudige setup en installatie

Het NETGEAR Broadband High-Speed DSL Modem (DM200) is beschikbaar bij zowel geautoriseerde NETGEAR-partners als via andere verkoopkanalen. Een adviesprijs is op verzoek beschikbaar.

Ga voor meer informatie naar de NETGEAR DSL Modems & Routers webpagina.