NETGEAR biedt de nieuwe Arlo Q Plus beveiligingscamera

0
1717
netgear-arlo-q-plus

NETGEAR biedt de nieuwe Arlo Q Plus beveiligingscamera. De camera is voor het eerst aan te sluiten via PoE en biedt bovendien de mogelijkheid om opnames op een micro SD-kaartje op te slaan. Daarnaast maakt de Arlo Q Plus net als de andere Arlo-camera’s 1080p HD-opnames, functioneert de camera tegelijkertijd als speaker en als microfoon en worden video’s kosteloos een week lang in de cloud opgeslagen.

Met de Arlo Q Plus stelt NETGEAR zijn gebruiksvriendelijke beveiligingscamera beschikbaar voor eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven.

Met de Arlo Q Plus stelt NETGEAR zijn gebruiksvriendelijke beveiligingscamera beschikbaar voor eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. Zij kunnen de Arlo gebruiken om winkels, kantoren, in- en uitgangen, opslagruimtes en kassa’s te monitoren. Omdat de Arlo Q Plus zijn stroom krijgt via PoE, hoeft hij niet in de buurt van een stopcontact te worden aangesloten. De camera kan daardoor eenvoudig overal worden geïnstalleerd. De Arlo Q Plus biedt daarnaast de mogelijkheid tot lokale opslag van video, voor het geval er een probleem met de internetverbinding is.

De Arlo Q Plus schiet 1080p HD video in 30fps en legt zelfs bij volledige duisternis alle bewegingen vast. Er is toegang tot een live videofeed en meldingen van beweging en/of geluid zijn gemakkelijk in te stellen en aan te passen. Bovendien is er een optie tot Continuous Video Recording (CVR), waardoor de camera 24 uur per dag en zeven dagen per week zal blijven filmen. “De PoE-camera voor het MKB biedt dezelfde combinatie van installatiegemak, automatische cloudopslag plus een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie,” zegt Arend Karssies (foto), Regional Director Benelux & Other EMEA bij NETGEAR. “De Arlo Q Plus is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik: de camera is aan te sluiten met een ethernetkabel en mocht er geen internetverbinding zijn, dan worden de video’s automatisch lokaal opgeslagen.”

Belangrijkste eigenschappen:
• Gedetailleerde 1080p HD video met nachtopnamestand
• 130 graden groothoeklens
• Snelle installatie met behulp van iOS- of Android-apparaten
• Meerdere verbindingsopties: dual-band N600 wifi, Ethernet of PoE
• Gratis zeven dagen aan cloudopslag
• Plek voor Micro SD-kaart voor lokale opslag
• Gratis Arlo mobile app voor snelle toegang tot Arlo-camera’s en opgenomen beeld
• Speaker en microfoon zijn via Arlo-app of browser te gebruiken
• Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd