NETGEAR Click Switches, netwerkpoorten waar u maar wilt

0
1700

Vandaag de dag worden er steeds meer apparaten verbonden aan het netwerk binnen bedrijven. Hoe meer apparaten, hoe lastiger het is om deze netjes te verbinden. NETGEAR heeft de oplossing voor dit probleem en biedt met de ProSAFE Click Switch series een oplossing waarmee uw klanten altijd en overal hun apparaten kunnen aansluiten op het bedrade netwerk.

De innovatieve Gigabit ethernet switches van NETGEAR hebben een uniek bracket mounting systeem zodat ze makkelijk overal te installeren zijn. Met het flexibele en makkelijke 1-2-3-4 click systeem is het eenvoudiger dan ooit om beschikking te hebben over netwerkpoorten daar waar je ze het hardst nodig hebt maar waar andere switches niet plaatsbaar zijn.

ProSAFE Click Switch

Met de click switch heeft u de controle over waar u beschikking wilt hebben over netwerk poorten en hoeft u niet meer de dealen met de spaghetti van draden die in het zicht springen.

  • Beschikbaar in 8- of 16-Gigabit port configuraties
  • Slank ontwerp met interne power voorziening
  • Gestroomlijnde kabel management systeem
  • USB oplaadpunten op de GSS108E
  • Prioriseer en houd controle over bandbreedte gebruik met de intuïtieve webbrowser van de ProSAFE Plus series

Nooit meer kabel spaghetti in het zicht of zoeken naar ruimte voor de plaatsing van een switch
Biedt uw klanten een betere manier om hun netwerk poorten te plaatsen daar waar zij ze het hardst nodig hebben. De ProSAFE Click Switch is nu beschikbaar! Neem contact op met uw account manager bij NETGEAR.

MODEL POORTEN USB POORTEN BESTELNUMMER
GSS108E 8 x 1G RJ45 2 GSS108E-100EUS
GSS116E 16 x 1G RJ45 GSS116E-100EUS

 

Lees meer over NETGEAR Click Switches