NETGEAR T&T: WiFi 6 vs WiFi 6E

0
2761

WiFi 6 producten zijn nog maar krap twee jaar op de markt en ineens duikt er een WiFi 6E variant op de markt! Je zult je wel afvragen, weer een nieuwe standaard? Wat is er anders aan? Wat is het voordeel voor mij?

Allemaal terechte vragen die om wat meer uitleg vragen. Normaal komt de WiFi Alliantie tussen de 3 á 4 jaar met een nieuwe standaard en dit is ook deze keer waar. WiFi 6 en WiFi 6E is een en dezelfde ontwikkeling en de reden waarom 6E wat later uitgebracht wordt is met wat extra achtergronden plausibel te verklaren. Voor mij een reden om deze achtergronden eens toe te lichten in een NETGEAR Tips & Tricks Video.

In deze video een aantal zaken over WiFi 6E:
  • Verschil tussen WiFi 6 en WiFi 6E
  • Achtergrond/Ontwikkeling Nieuwe WiFi Standaarden!
  • Beschikbaarheid WiFi 6E Hardware.
  • Resumé /Aandachtspunten

In deze 12 minuten durende video, bespreek ik de meest relevante zaken waarmee je in de meeste gevallen de vragen van je klanten kunt beantwoorden. Ik ben me ervan bewust, dat ik wel veel, maar niet alles met een volledige diepgang kunnen bespreken. 12 minuten voor een video is voor YouTube begrippen best redelijk lang. Maar als er extra vragen zijn, dan kan ik hier uiteraard in andere NETGEAR Tips & Tricks Video op in gaan.

Klik hieronder op het plaatje om deze video te bekijken.

Heb je wat aan de video gehad? Geef deze video dan zeker even een like. 🙂
Abonneren (Klik hier) mag natuurlijk ook, zodat je nog sneller op de hoogte bent van onze nieuwste updates en trainingsvideo’s.

Ik wens je veel plezier met kijken en heb je na het zien van de video nog ideeën voor ons, over een NETGEAR gerelateerd onderwerp, waarmee we een nieuwe vlog of blog voor je kunnen maken, stuur dan zeker even een email met je tips of gedachten.

Eric Lindeman

Sr. SE NETGEAR Benelux