Webinar Gemist: Wat is multigig Ethernet en wat heeft dit te maken met WiFi 6

0
2290

WiFi6 biedt de mogelijkheid om hogere Gbps draadloos te gebruiken maar die snelheid is wel afhankelijk van hetgeen dat beschikbaar is. Hier zul je merken dat de bekabeling en de snelheid van het netwerk vaak de beperkende factor is. In dit webinar zullen we ingaan op Multigig, een nieuwe snelheid waarmee je hogere Gbps via de bestaande bekabeling kunt krijgen gebruik makend van de bestaande infrastructuur. Zo kun je de snelheid verhogen om het maximale uit Wifi6 te halen.

Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 dan is deze reeks webinars perfect voor jou.

In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Welke technische  condities of randvoorwaarden heb je nodig voor Multigig-Ethernet?
  • Tot hoe hoog zal je snelheid toenemen?

Dit webinar duurt ongeveer 35 minuten en je kan het via onderstaande afbeelding terugkijken:

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!