WiFi6 biedt de mogelijkheid om hogere Gbps draadloos te gebruiken maar die snelheid is wel afhankelijk van hetgeen dat beschikbaar is. Hier zul je merken dat de bekabeling en de snelheid van het netwerk vaak de beperkende factor is. In dit webinar zullen we ingaan op Multigig, een nieuwe snelheid waarmee je hogere Gbps via de bestaande bekabeling kunt krijgen gebruik makend van de bestaande infrastructuur. Zo kun je de snelheid verhogen om het maximale uit Wifi6 te halen.

Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 dan is deze reeks webinars perfect voor jou.

In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Welke technische  condities of randvoorwaarden heb je nodig voor Multigig-Ethernet?
  • Tot hoe hoog zal je snelheid toenemen?

Op woesdag 7 april om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 07 april om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in. Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Klik op deze link om je in te schrijven: woensdag 7 april om 15:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.