NETGEAR sluit overeenkomst met Van Domburg Partners voor distributie AV over IP-switches

0
1960

4k video over betaalbare en schaalbare 1, 10 & 40Gb-netwerken nu betaalbaar voor iedere Nederlandse organisatie

 

Zoetermeer, 2 september 2019 – NETGEAR Benelux, de toonaangevende wereldwijde leverancier van netwerkapparatuur, heeft een overeenkomst gesloten met Van Domburg Partners, distributeur van professionele audiovisuele-oplossingen in de Benelux, voor de distributie van zijn professionele audio- en video-netwerkswitches. Hiermee komt betaalbare en schaalbare AV over IP binnen het bereik van Nederlandse organisaties van iedere grootte.

AV over IP is een snelgroeiende markt en dat heeft goede redenen: echte 4K en 10GB videodistributie, lagere gebruikerskosten, netwerken die gemakkelijker te implementeren en aan te passen zijn, en veel meer ruimte voor innovatie. De traditionele matrixswitches zijn eenvoudigweg niet langer geschikt voor sectoren waarin flexibiliteit, schaalbaarheid, zero-latency en hoge snelheid niet-onderhandelbare vereisten zijn.

NETGEAR is de toonaangevende leverancier voor switches die de transitie binnen de Pro-AV-sector naar IP perfect kunnen faciliteren. NETGEAR biedt professionele, eenvoudige en naadloze integratie van AV over IP-systemen, met zero-touch installatie: het werkt direct uit de doos. “IP-convergentie is al gebeurd met telefonie en videobewaking, en nu migreert de professionele AV-sector ook naar IP,” stelt Arend Karssies, Regional Director bij NETGEAR. “De markt voor AV over IP is in Europa op dit moment volop in ontwikkeling en NETGEAR speelt daarop in met de betaalbare oplossingen. We zien er naar uit om samen met Van Domburg Partners deze markt intensief verder te ontwikkelen.”

Ook Van Domburg Partners ziet de toekomst in AV over IP: “Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat wij beide een sterke vraagtoename vanuit de markt en onze klanten zien naar IP-gebaseerde infrastructuren om professionele AV-toepassingen te faciliteren” stelt Richard Goedhart, Head of Vendor Management & Business Development bij Van Domburg Partners. “Zo werken wij al jaren samen met Harman en zien een sterke groei van projecten waarbij de SVSI AV over IP-producten van AMX worden toegepast. De M4300 serie van NETGEAR sluit hier naadloos bij aan en is een complementair product waarmee we een totaaloplossing kunnen bieden aan onze System Integrators. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een sterk partnership met NETGEAR!”

###

Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed assortiment bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment. Het bedrijf richt zich op het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en hoog presterende gaming routers om online gameplay te verbeteren. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië, met kantoren over de hele wereld. Meer informatie is beschikbaar op de NETGEAR-investeerderspagina of door te bellen naar (408) 907-8000. Maak verbinding met NETGEAR: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en de NETGEAR community op NETGEAR.com.

Over Van Domburg Partners
Van Domburg Partners is in de Benelux de grootste value add distributeur van professionele displays en andere audiovisuele oplossingen van onder andere Samsung, NEC, Dynascan, AMX by Harman en SMART voor de zakelijke markt. Wij bieden niet alleen de producten, maar ook onze kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Wij denken mee en zoeken naar een creatieve, originele oplossing. De personal touch in onze advisering is onze kracht.