NETGEAR introduceert het NETGEAR Solution Partner programma (NSP)

0
1679

“Het nieuwe NETGEAR Solution Partnerprogramma verbreedt het programma- en dienstenaanbod voor IT-integrators en resellers”

Haal meer voordeel uit onze samenwerking en laat uw business groeien

NETGEAR heeft zijn channel partner programma opnieuw ingericht, om de winstgevendheid van partners te vergroten, de ondersteuning van resellers te optimaliseren en nog betere marketing- en salestools te kunnen bieden. Het nieuwe NETGEAR Solution Partner (NSP) programma, (www.netgear.com/partner), maakt het voor resellers als IT-integrators en technology solution providers eenvoudiger en winstgevender om zakelijke NETGEAR-producten, zoals de toonaangevende ProSAFE® switching en draadloze producten en de ReadyNAS® en de ReadyDATA® opslagproducten, te verkopen en te ondersteunen.

Het NSP-programma kent drie varianten, NSP, NSP Platinum en NSP Platinum+, en biedt voor iedere variant aanzienlijke voordelen, gebaseerd op de mate van inzet voor NETGEAR-producten van de partner. In de Verenigde Staten start NETGEAR een nieuw NSP Specialist niveau, als onderdeel van de Platinum+ variant, dat hogere kortingen en Marketing Development Fondsen (MDF) biedt aan een beperkt aantal solution providers, met een focus op verticale marktsegmenten zoals het onderwijs en de horeca.

NETGEAR vergroot het programma- en dienstenaanbod en realiseert meer winst dankzij nieuwe kortingen en incentives, zoals Marketing Development Fondsen (MDF), nieuwe lead generation en sales ondersteuningsdiensten, vernieuwde trainingen en uniforme programma’s voor alle regio’s.

In de eerste fase wordt het nieuwe NSP-programma uitgerold in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en de Benelux. Andere EMEA-landen volgen in de nabije toekomst.

“Nu ons nieuwe partnerprogramma wereldwijd beschikbaar wordt, wilden we ook een centraal beheerd en consistent programma voor alle regio’s, waardoor Value-Added Resellers (VAR’s) eenvoudiger met ons samen kunnen werken en hun bedrijven op een winstgevende manier kunnen laten groeien,” zegt Renee Meisenbach, director wereldwijde channel marketing bij de NETGEAR Commercial Business Unit. “De tijd is aangebroken voor het opnieuw inrichten van ons programma en niet alleen de prijs/prestatie waarde van NETGEAR-producten en ons toonaangevende garantieprogramma te benadrukken, maar ook de marges te versterken en de zakelijke processen te vereenvoudigen om de kosten van zakendoen met NETGEAR te verlagen. We beseffen dat een succesvol channel-programma niet alleen op technologie gebaseerd is, maar ook op een gezamenlijke inspanning om de zakelijke kansen en de omzet te vergroten.”

Hoogtepunten van het NSP programma

Het NETGEAR Solution Partner programma geeft toegang tot een uitgebreid aanbod van sales-, marketing-, training- en support-middelen, waarmee partners eenvoudiger kunnen profiteren van de verkoop van de uitgebreide reeks zakelijke NETGEAR-producten. Een nieuw ontworpen partner-portal geeft alle partners snel en eenvoudig online toegang tot het programma.

Alle NETGEAR Value-Added Resellers komen in aanmerking voor de introductievariant van het NSP programma, waarmee ze recht hebben op een breed aanbod van voordelen, trainingen, sales- en marketingassistentie en pre- en post-sales ondersteuning om hen te helpen de winstgevendheid te vergroten en ervoor te zorgen dat de NETGEAR-producten tot de makkelijkst verkoopbare producten in de sector behoren.

Alle NSP leden krijgen de volgende voordelen:
• Online en geavanceerde Return Material Authorization (RMA)
• Joint sales call support
• Training en certificeringsprogramma’s
• Kortingen voor overheden en onderwijsinstellingen
• Deal registratieprogramma’s
• Verzoek voor productevaluatie


Op basis van de kwartaalinkomsten komen NSP resellers in aanmerking voor het NSP Platinum lidmaatschapsniveau. NETGEAR Solution Partners die aanzienlijk meer kwartaalinkomsten uit netwerken genereren, komen in aanmerking voor het NSP Platinum+ lidmaatschap en worden beloond met nog meer voordelen. Beide niveaus hebben de volgende voordelen:

• Een eigen accountmanager
• Een gezamenlijke businessplan-overeenkomst voor het ontwikkelen van de sales
• Verhoogde 24×7 technische ondersteuning op apparaatniveau
• Lead sharing
• Marketing Development Fondsen (MDF)
• Kortingen vooraf via distributie

Meer informatie

Meer details over het NETGEAR Solution Partner programma kunt u hier vinden.

Wilt u meer weten over de toonaangevende levenslange garantie van NETGEAR? Bezoek de site.