Webinar Series: 5 stappen tot een succesvol wireless project – Stap 5: Oplevering/Onderhoud

0
2781

Na het succesvolle webinar over onze gratis remote site survey hebben we gemerkt dat het animo hoger dan gemiddeld is voor uitleg over de aanpak van een Wireless LAN project. Meerdere resellers vroegen ernaar en vanuit dit gegeven hebben we een nieuw 5-delig webinar series voorbereid waarin we de 5 stappen zullen doornemen waarmee je tot een succesvol wireless project komt:

De 5 stappen tot een succesvol wireless project!

Webinar Stap 5: Wireless Oplevering en onderhoud

In dit laatste webinar uit deze serie van vijf op dinsdag 13 december om 15:00 , bespreken we een aantal praktische ervaringen die wij in de praktijk hebben opgedaan met betrekking tot het opleveren van je wireless project. Ook bespreken we nog tips m.b.t. het borgen van de continuïteit van de Wireless oplossing bij jouw klant, zodat deze door jouw diensten als bijvoorbeeld preventief onderhoud kan vertrouwen op de best mogelijke beschikbaarheid van zijn netwerk. Kortom het puntje op die i voor jou als trusted partner in relatie met je klant.

Ook bespreken we als extra (iets meer commercieel) onderwerp of een nieuwe hardware introductie binnen ons assortiment. Wat dit gaat worden is nog even een verrassing, maar zodra we meer weten zullen we dit hier aankondigen.

Publiek voor dit webinar: Sales, ICT- Adviseurs, Presales en Aftersales:
Welke te maken met situaties waarbij je een wireless netwerk moet adviseren, installeren en onderhouden.

Agenda:

  • Introductie of positionering NETGEAR oplossing
  • Tips t.b.v. het opleveren en onderhouden van een Wireless LAN.
  • Afsluiting met gelegenheid tot het stellen van vragen

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten en wordt gepresenteerd door Rik de Jongh en Eric Lindeman. Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan dinsdag 13 december om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in via de onderstaande link.

Registration Link – https://netgear.zoom.us/webinar/register/WN_MPj1Sok6SJaTD-1sr_iWvw

Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

 

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.