NETGEAR maakt een einde aan dode WiFi-zones

0
2182

NETGEAR heeft de nieuwe AC750 WiFi Range Extender met extra stopcontact (EX3800) toegevoegd aan de steeds uitgebreidere productreeks van eenvoudig te gebruiken WiFi Range Extenders. ‘s Werelds eerste AC750 draadloze extender met doorgeefstopcontact biedt een effectieve manier om af te rekenen met dode WiFi-zones, zonder dat daarvoor een stopcontact hoeft te worden opgeofferd.

AC750 WiFi Range ExtenderDe AC750 WiFi Range Extender vergroot de dekking van bestaande WiFi-netwerken, door het verbeteren van de netwerktoegankelijkheid en het bereik en de prestaties door het hele huis, voor mobiele apparatuur als smartphones, tablets en laptops, maar ook voor smart-tv’s, gameconsoles en streaming apparatuur. De AC750 WiFi Range Extender kan bovendien worden ingezet als WiFi access point.

De AC750 WiFi Range Extender heeft een handig stopcontactontwerp voor eenvoudige plaatsing, dual band WiFi met snelheden tot 750Mbps* en externe antennes voor betere prestaties. De AC750 WiFi Range Extender is compatibel met elke router en is voorzien van NETGEAR FastLane™ technologie. Deze technologie maakt gebruik van twee WiFi-frequenties tegelijkertijd, voor een supersnelle draadloze verbinding die ideaal is voor HD video streaming en gamen op elk apparaat en vanaf elke locatie binnenshuis, ongeacht de grootte van het huis.

Een ethernetpoort met auto-sensing technologie op de AC750 WiFi Range Extender zorgt ervoor dat de gebruiker eenvoudig bekabelde apparaten als gameconsoles, smart-tv’s of streaming apparatuur aan het bestaande draadloze netwerk toe kan voegen. Wanneer de extender in access point modus werkt, kan er een bekabelde internetverbinding op de ethernetpoort worden aangesloten om een nieuwe WiFi-hotspot te creëren. Dankzij het extra doorgeefstopcontact met ruisonderdrukking op de AC750 WiFi Range Extender, kan het stopcontact nog gewoon gebruikt worden voor andere apparatuur.

Geen dode zones meer

“In 2015 is het echt niet meer nodig om gefrustreerd te raken over WiFi-prestaties of dode zones. Onze nieuwe WiFi Range Extender, de eerste die AC750 WiFi combineert met het gemak van een stekkerdesign met extra stopcontact, is een mooie toevoeging aan ons productportfolio van de nieuwste en snelste 802.11ac draadloze apparatuur,” zegt Jonathan Wu, director product management bij de NETGEAR Retail Business Unit. “Het is een geweldige accessoire die helpt om betere prestaties met bestaande apparatuur te realiseren, voor surfen, het streamen van HD-films zonder haperen, of het luisteren naar je favoriete internetradiostation, waar je je ook bevindt – in de slaapkamer op de bovenste etage, buiten op het terras, of in de garage.”

Bekijk de volledige productreeks van NETGEAR WiFi Range Extenders
* Maximum wireless signal rate derived from IEEE standard 802.11 specifications. AC750 equals 300Mbps at 2.4GHz 802.11n + 433Mbps at 5GHz 802.11ac. Actual data throughput and wireless coverage will vary. Network conditions and environmental factors, including volume of network traffic, building materials and construction, and network overhead, lower actual data throughput rate and wireless coverage. NETGEAR makes no express or implied representations or warranties about this product’s compatibility with any future standards.