Faciliteer snel en eenvoudig een VPN-oplossing met NETGEAR Instant VPN

0
1760

Door de wereldwijd genomen maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus, krijgen wij veel vragen naar een prijsvriendelijke en eenvoudig te installeren VPN-oplossing voor kleinere MKB-ondernemingen. Daarnaast signaleren we dat er momenteel een sterk tekort is aan beschikbaar technisch personeel, waardoor het nagenoeg niet mogelijk is om op een snelle en veilige manier een VPN-oplossing te realiseren bij uw klant. Met NETGEAR Instant VPN slechten we deze problemen en met als “kers op de taart” kan je deze oplossing eventueel ook installeren achter een NAT-router.

Wat heb je buiten een Internetverbinding nodig om een NETGEAR Instant VPN-oplossing te realiseren bij je klant

  • NETGEAR Insight Pro Abonnement
  • NETGEAR BR500 VPN/Firewall
  • NETGEAR Instant VPN Abonnement
  • Apple en/of Windows computer
VPN Servers:

Met deze video laten we je zien hoe je binnen 1 minuut je een VPN groep kan Installeren. Een VPN-groep kan bestaan uit 1 tot 3 NETGEAR BR500 firewalls. Heb je 2 of 3 locaties dan kan je de routers samenvoegen zodat je gelijk een site-2-site VPN-oplossing hebt.

Remote werken met Windows of Apple computers:

Gebruik je 1x de BR500, dan kan je 10 remote VPN Sessies faciliteren, heb je 2x de BR500 dan kan je 20 remote VPN-sessies en bij 3x de BR500, 30 remote VPN-sessies. Om een remote VPN-sessie te kunnen maken is er een eenvoudig te installeren VPN-Client. Deze video toont hoe eenvoudig je een VPN-User kan aanmaken en uitnodigen, waarna deze in een paar minuten op een eenvoudige manier de VPN-Client op zijn computer kan installeren en aan de slag kan.

Voor boven beschreven oplossing van het koppelen van 1 to 3 routers tot een site-2-site oplossing met respectievelijk 10, 20 of 30 remote VPN sessies is slechts 1x een Instant VPN-Abonnement nodig.

Wat zijn de voordelen voor jou als reseller:
  • Supersnel eenvoudig te installeren
  • Remote en een zeer effectief netwerkbeheer van jouw klant met NETGEAR Insight Pro
  • Zonder investering in hard- en software vooraf, een Vallue Added Service dienst aan je klant aan kunnen bieden.
Meer informatie:

Een video met meer informatie over de NETGEAR BR500 VPN/Firewall kan je terug via deze link. Buiten deze VPN-Oplossing is het met NETGEAR Insight mogelijk om ook switches, access-points en storage, zolang deze oplossingen Insight compatible zijn remote te beheren. Meer informatie voor jou als reseller is terug te vinden op deze landingspagina.

Heb je verder vragen of wil je een online demo, neem contact op met onze sales via: