Webinar Gemist: WiFi Mythes en Misverstanden; Interferentie

0
2455

Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars perfect voor jou. Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie!

In dit webinar van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) ingaan op twee van de zes belangrijkste “WiFi Mythes en Misverstanden” Waarbij we de betreffende topics vanuit tien verschillende invalshoeken zullen toelichten. Uiteraard met ervaringen en anekdotes vanuit de praktijk.

Het onderwerp wat we bij dit webinar gaan uitdiepen is:

Door de tijd beschouwd worden we steeds afhankelijker van Wireless Networking en soms ondervind je klachten waarbij je nagenoeg niet de vinger op de zere plek kunt leggen. Waarschijnlijk is je vermoeden in dit soort gevallen al snel dat er interferentie in het spel is. Maar wat is nu interferentie, wat voor gradaties van interferentie kan je in het veld tegenkomen en hoe kan ik dit onderzoeken. Geïnteresseerd, kijk dan zeker even naar de onderstaande video.

Heb je vragen, tips met betrekking to NETGEAR gerelateerde onderwerpen voor webinars of blogs, stuur gerust een email naar onze SE: Eric Lindeman.

Heb je interesse in een volgend webinar, klik dan hier of wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars klik dan hier!