ProSAFE Unmanaged Plus Switches, ongeëvenaard in hun klasse

0
1776

Er hebben steeds meer apparaten, medewerkers en gasten toegang tot het netwerk van uw klanten, maar het hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn om de traffic en prestaties van het netwerk op een eenvoudige en betrouwbare manier te beheren.

De NETGEAR ProSAFE® Unmanaged Plus familie is een iets zwaardere serie switches dan de NETGEAR ProSAFE® Unmanaged switches, en biedt meer van alles. Ze beschikken over een eenvoudige intuïtieve web interface* of pc applicatie om de bandbreedte te beheren, traffic van VoIP communicatie en video streams te prioriseren en werknemers- en gastaccounts te scheiden in overzichtelijke groepen.

Vereenvoudig netwerk implementaties
Voor degenen die meer willen, bieden Power over Ethernet (PoE) enabled Unmanaged Plus switches een eenvoudige manier om netwerken op te zetten. Deze switches zijn hiermee ongeëvenaard in hun klasse. Door data en stroom door dezelfde kabel te laten lopen, zijn uw klanten niet meer afhankelijk van de locatie van hun stopcontacten.

Biedt uw klanten de mogelijkheid om op een kosten efficiënte en flexibele manier verbinding te maken met het web en te bellen met VoIP telefonie. Overal internettoegang én de mogelijkheid om het bedrijfspand te beveiligen met IP-based camera’s.

Levenslange garantie en ondersteuning
Boor een nieuwe markt aan en maak meer winst met PoE. En dit alles zónder de kosten en complexiteit van Big IT. Bovendien bied NETGEAR standaard** levenslange garantie, levenslange technische ondersteuning en levenslange next business day replacement.

Levenslange garantie

 

Stap over op een betere netwerk ervaring, Stap over op Unmanaged Plus
Neem voor meer informatie contact op met NETGEAR of uw erkende leverancier.

Unmanaged ProSAFE Plus GS105E, GS108E en GS116E

  • 5, 8 en 16 Gigabit-poorten in een desktop configuratie. Ideaal voor vergaderzalen, recepties, scholen en laboratoria.

Unmanaged ProSAFE Plus GS105PE
Geen stopcontact nodig!

  • 5 Gigabit-poorten, integratie van 2 unieke ‘PoE pass through’ poorten om apparaten, inclusief VoIP telefoons en access points te voorzien van stroom. Ideaal voor vergaderzalen, recepties, deur regelaars, scholen en laboratoria. Maar ook voor moeilijk te bedraden gebouwen waar PoE kabels een meer kosten efficiënte oplossing bieden dan het installeren van nieuwe stopcontacten.

Unmanaged ProSAFE Plus JGS516PE

  • 16 Gigabit poorten in een rackmount. Speciaal voor grotere kantoren, conferentieruimtes, en winkels en warenhuizen. Deze switch bied in totaal 85W stroom voor maximaal 8 PoE geschikte apparaten.

Unmanaged ProSAFE Plus JGS524PE

  • 24 Gigabit poorten in een rackmount. Deze switch bied in totaal 100W stroom voor maximaal 12 PoE geschikte apparaten.

Gigabit ProSAFE Plus Switch XS708E

  • De eerste kosten effectieve 10 Gigabit switch op de markt voor het MKB. De XS708E bestaat uit acht 10GE koperen poorten en een gecombineerde 10GE Fiber SFP+ poort.

Meer informatie over NETGEAR ProSAFE Unmanaged Plus

 

* Uitgezonderd de XS708E die momenteel alleen beschikt over een pc applicatie voor het beheer.
** Van toepassing op NETGEAR ProSAFE merkproducten.