NETGEAR’s PoE switches; eenvoudig, kosten efficiënt en flexibel

0
1771

Wat hebben BYOD, VoIP, Access Points en CCTV Surveillance applicaties gemeen?
Ze komen steeds vaker voor op de IT to-do lijst en gaan de concurrentie aan binnen de vaste IT budgetten.

Bedrijven zijn op zoek naar flexibiliteit. Ook als het gaat om het opschalen van hun IT omgeving. Voorheen kregen bedrijven die een Access Point, IP camera of IP telefoon wilde toevoegen aan hun omgeving, direct ook te maken met hogere kosten, noodzaak voor meer bekabeling of zelfs upgrades van hun switches. NETGEAR vind dat dit makkelijker moet kunnen.
 

PoE switches bieden een manier om beslissingen over investeringen te vergemakkelijken. Met data en stroom toevoer door één kabel, kunnen ze gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Dit zorgt direct voor kostenbesparingen en flexibiliteit.

PoE geeft uw klanten de mogelijkheid om eenvoudig oplossingen als: VoIP, IP camera’s en access points te implementeren zonder extra stroompunten aan te hoeven leggen. Hierdoor worden kosten gespaard en wordt het uitrollen van dit soort oplossingen nog eenvoudiger. Bekijk hier de PoE poster

Los BYOD problemen op voor uw klant met NETGEAR PoE Switches
 
Voor organisaties tot 200 werknemers bieden ProSAFE® Smart Switches eerste klas oplossingen.

  • Verhoog de efficiency van het netwerk
  • Wees voorbereid op applicaties als BYOD, IP-camera’s en VoIP dankzij de ondersteuning van PoE en PoE+
  • Dual image firmware verbetert de betrouwbaarheid en uptime van het netwerk
  • Efficiënte auto-VoIP Vlan zorgt ervoor dat IP telefoons een kwestie van plug-n-play is
  • Bespaar op energie verbruik met PoE timers die ervoor zorgen dat apparaten automatisch uitschakelen buiten kantoor uren
  • Geen verplichte dure upgrades om te voldoen aan de eisen van onder andere IPv6

Zorg ervoor dat het netwerk van uw klanten klaar is voor de toekomst.

Kies voor een platform dat nu al ingericht is voor de eisen van morgen en optimaliseer uw IT netwerk zonder de kosten en complexiteit van Big IT met deze NETGEAR ProSAFE® Smart Switches.

ProSAFE GS510TP


  • 8 PoE Gigabit poorten en 2 fiber sloten. kosten efficiënte oplossing en ideaal voor gebouwen met logistieke ruimtes, waar langere afstanden dan 100 meter overbrugt moeten worden om PoE toestellen aan te sluiten.

S350 Smart Managed Pro Switches

  • 8, 10, 24 en 48 PoE+ Gigabit poorten die zware applicaties als PTZ cameras en high performance 11n access points ondersteunen. Ideaal voor locaties met beperkte ruimte, winkels en moeilijk te bedraden gebouwen waar PoE kabels een meer kosten efficiënte oplossing bieden.

GS728TPv2, GS728TPPv2, GS752TPv2, GS752TPP

  • 24 en 48 Gigabit poorten bieden krachtige ondersteuning speciaal voor grotere kantoren, scholen of groeiende call-centers.