NETGEAR introduceert Arlo Pro Wire-Free HD Security Camera (VMS4X30)

0
1476
netgear-arlo-pro

NETGEAR introduceert de Arlo Pro Wire-Free HD Security Camera (VMS4X30), een veelzijdige smart home beveiligingscamera. De Arlo Pro werkt met herlaadbare batterijen en beschikt over tweeweg-audio. Deze nieuwe toevoeging aan de Arlo-serie is de eerste weerbestendige, draadloze HD-beveiligingscamera met 130 graden zicht.

Door het compacte design neemt de Arlo Pro weinig ruimte in, waardoor de camera gemakkelijk overal kan worden geplaatst, zowel binnen- als buitenshuis. Met de nieuwe tweeweg-audio horen gebruikers alles wat er in huis gebeurt, maar kunnen ze ook terugpraten tegen kinderen, of inbrekers schrik aanjagen. Meldingen van beweging en de nieuwe slimme sirene helpen daar ook tegen. Innovaties in draadloze video, nachtzicht, bewegingsdetectie en updates voor de app zorgen voor een algehele betere gebruikerservaring, aldus NETGEAR

Technische eigenschappen van de Arlo Pro:

Draadloos door oplaadbare batterijen: Arlo Pro is voorzien van een lithium-ion herlaadbare batterij die zowel in de camera als via het optionele laadstation kan worden opgeladen. Mocht de camera in de buurt van een stopcontact worden geplaatst, dan kan deze ook daarop worden aangesloten.

130 graden HD-beeld: de Arlo Pro biedt de wijdste kijkhoek van alle draadloze camera’s en helder HD-beeld;

Praat en luister: Arlo Pro beschikt over tweeweg-audio, dus kunnen gebruikers zowel luisteren als praten via de camera;

Innovatieve nachtzichttechnologie: de nieuwe RGB-IR nachtzichttechnologie zorgt voor video met hoge resolutie, ook in totale duisternis. RGB-IR verlicht het beeld, dat daardoor zowel aan de randen als in de verte gedetailleerder wordt;

Krachtige infrarood bewegingssensor: de passieve infrarood bewegingssensor detecteert bewegingen tot een afstand van ruim 7 meter. Van elke tweede beweging stuurt de Arlo meldingen naar de telefoon van de gebruiker;

Nieuwe appfunctionaliteiten en Apple TV: appupdates zorgen voor een meer geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke ervaring. Met Smart Arm/Disarm is de Arlo in te schakelen op basis van schema’s of de locatie van de gebruiker. Ook is de app te gebruiken op Apple TV. Daarnaast kan Arlo worden verbonden met andere smart home devices via bijvoorbeeld IFTTT en Samsung SmartThings®.

Smart Motion Recognition: wordt later dit jaar geïntroduceerd en maakt gebruik van machine learning en de cloud om de manier waarop Arlo opneemt en bewegingen meldt, te verbeteren. Daardoor neemt Arlo alleen de zaken op die aandacht verdienen en bijvoorbeeld niet rondlopende huisdieren.

Slimme inbraakpreventie met Smart Siren: De nieuwe, extreem luide sirene met een volume van meer dan 100 decibel helpt om inbrekers af te schrikken. Deze kan via de app worden ingeschakeld, maar ook automatisch wanneer Arlo beweging detecteert.

Gratis zeven dagen cloudopslag: met Arlo’s gratis cloudopslag worden opnames altijd zeven dagen bewaard. Met een maandabonnement kunnen gebruikers tot 5 camera’s aansluiten.

Uitwisselbaar: Arlo Wire-Free en Arlo Pro Wire-Free zijn uitwisselbaar.


Vul hier uw e-mailadres in om op de hoogte gehouden te worden van NETGEAR oplossingen.