WiFi is de nieuwe norm

WiFi is de nieuwe norm

Bij NETGEAR werken we dagelijks aan het netwerk van de toekomst. Ons doel bij NETGEAR, om in ieder gebouw snelle, veilige, stabiele en beheersbare (draadloze) internet toegang te kunnen leveren is gelukt.

Draadloze internetverbindingen zijn in relatief rap tempo geëvolueerd: van eerst bijzaak, naar luxe uitzondering, tot nu noodzaak en zelfs netwerkbepaler. WiFi legt vaste netwerken vereisten op die nogal worden onderschat.

WiFi is niet langer een bijzaak, het is een noodzaak. Waarbij we ooit 100 Mbit internetconnectiviteit middels bedrade netwerkverbindingen mogelijk maakten is de vraag explosief gegroeid naar 1Gb, 2.5Gb en zelfs 10G netwerken. Dit om de alsmaar groeiende behoefte naar AudioVisuele content, applicaties en data te kunnen faciliteren. Niet alleen met bedrade netwerken maar ook met Wireless netwerken waar men in ieder hoekje van het gebouw (of thuis) toegang wilt hebben tot het bedrijfsnetwerk en de data daar en het liefst zo snel mogelijk, in ieder geval sneller als thuis.

NETGEAR heeft een uitgebreid portfolio voor draadloos internet dat o.a. bestaat uit professionele (Wave 2) high density access points gemakkelijk te managen vanuit ons NETGEAR cloudomgeving (Insight). Daarnaast hebben we ook super simpel aan te leggen Mesh WiFi-systemen zoals de Orbi Pro. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om 1 of juist meerdere locaties te voorzien van WiFi op basis van de behoeften van die specifieke locatie. Met Insight wordt centraal het draadloze netwerk beheerd vanuit de cloud. Dit kan op je mobiel als je onderweg als je dat nodig hebt maar zit je achter een computer, dan vind je deze functionaliteit via een uitgebreide webinterface.

Partners:

Met de Insight Pro versie kunnen we partners voorzien voorzien van een platform wat een complete oplossing voor beheer op afstand voor Smart Cloud-apparaten biedt (Switches, Accesspoints en NAS). Je kunt van over de hele wereld inchecken op elk apparaat met de Insight Cloud Portal of mobiele app.

UNIEK, EFFICIËNT MODEL MET MULTI-TENANCY’S

Insight Pro is juist in het leven geroepen als platform voor MSP-services. Insight Pro is ontwikkeld voor schaalbaarheid en groei. Met functies voor multi-sites en meerdere netwerken kunt u eenvoudig alle netwerken voor uw klanten instellen, en als beheerder iedereen specifieke rechten geven, afhankelijk van hun rol (manager, eigenaar). Daarnaast registreer en ontdek je al uw NETGEAR Business-apparaten vanuit een enkele interface en gaan de configuraties nooit verloren op het moment van een defect van het apparaat. Deze vervang je gewoon en hij neemt automatisch de eerdere config op.

Met goede WiFi heb je ook bepaalde netwerk vereisten. Met multi-gig of 10G switches heeft u bijvoorbeeld geen bottlenecks tussen Core en Edge. Daarnaast heeft NETGEAR het meest uitbreide assortiment van Power over Ethernet (PoE, PoE+ en Ultra PoE) om alle Access points, camera’s of Telefoons te voeden met stroom zonder dat u overal stroompunten hoeft te plaatsen.

Kortom, NETGEAR bouwt verder aan het network van morgen en gaat mee met de wensen van de klanten.

Wil je meer weten of zelfs parnter worden, ga dan naar https://www.netgear.nl/insight/