Linkedin actie

0
1452

Linkedin actie – Win de nieuwe Orbi Pro

Ben je je WiFi op je werk zat? Is het te traag of loopt het steeds vast? Tag je baas of netwerkbeheerder en maak kans om de nieuwe Orbi Pro te winnen 😊

Werk je bij een klein bedrijfje in b.v. de horeca, hospitality, sportclub, tandarts praktijk, post punt etc. etc. en wens jij gewoon betere WiFi voor jezelf, je collega’s maar ook voor je gasten? Doe mee en maak kans om de nieuwe Netgear Orbi Pro voor het bedrijf te winnen.

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe Orbi Pro hebben we een leuke actie bedacht om de WiFi-prestaties op je werk eens flink te verbeteren. De Orbi Pro maakt het mogelijk om 3 verschillende draadloze netwerken te creëren, zodat iedereen verbonden blijft en gegevens veilig blijven. Betrouwbare WiFi voor op werk, bedrijfsklaar in enkele minuten.

We gaan voor deze korte actie 1 Orbi Pro Set verloten onder onze Linkedin volgers. Het enige wat je moet is NETGEAR Benelux volgen, je baas of netwerkbeheerder taggen en dit bericht liken & delen.

Hoe werkt deze actie?

Like en deel dit bericht, volg onze NETGEAR Benelux Linkedin pagina & tag je baas of netwerkbeheerder. Doe je dat, dan maak je kans om de Orbi Pro voor jouw werkplek te winnen. We verloten de Orbi Pro onder de deelnemers van deze actie waarbij De actie loopt van 26 september t/m 30 september 2017.

Volgers en likes!

We zullen voor deze deze actie de Orbi Pro verloten onder de deelnemers waarbij je aan de voorwaarden moet hebben voldaan. Er is dus maar 1 winnaar en het is natuurlijk wel de bedoeling dat dit op je werk wordt geïnstalleerd.

Voorwaarden:

  • TAG min je baas of netwerkbeheerder
  • Volg onze NETGEAR Benelux Linkedin pagina
  • Like en deel de actie!!

We zullen de winnaars op maandag 3 oktober 2017 (rond de lunch) bekend maken op onze NETGEAR Benelux Linkedin pagina

Veel succes en mocht je nog niet gehoord hebben van onze Orbi Pro kijk dan op http://www.netgear.nl/orbi-pro/