NETGEAR Sales Essentials Training op 8-11-18

0

Tel nr. Event: +31182587000

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • NETGEAR Sales Essentials Training
     8 november 2018
     14:00 - 16:00

De NETGEAR Sales Essentials geeft de deelnemers aan deze training een overzicht van de voordelen en oplossingen van de zakelijke producten van NETGEAR. Gedurende 1,5 uur krijgt u een overzicht van het NETGEAR productportfolio en inzicht in de technologieën en uitdagingen die een rol spelen. Dit laatste geeft u de benodigde bagage om de positionering van de productlijnen te begrijpen en het gesprek met de klant met vertrouwen aan te gaan, de oplossingen van NETGEAR te kunnen positioneren en kan verdedigen ten opzichte van de concurrentie.

In deze training worden de zakelijke producten wireless, storage en switching behandeld, daarnaast de service en support aanbiedingen, partner tools en de positionering van de NETGEAR oplossingen.

Onderwerpen: Zakelijke producten wireless, storage en switching, daarnaast de service en support aanbiedingen, partner tools en de positionering van de NETGEAR oplossingen.
Publiek: Iedereen die zich optimaal wil voorbereiden op de technische trainingen of zich op commerciële basis zal bezighouden met NETGEAR’s oplossingen en/of netwerktechnologieën in het algemeen.
Taal: Nederlands
Aantal personen: Ruimte voor 12 personen

 

Start: 14:00 uur
Eindigt: 16:00 uur
Prijs: Gratis

 

locatie  

Locatie website:

Adres
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2719 EK, Netherlands

Beschrijving:

 

Ons trainingscentrum bevindt zich op de 8e Etage van onze Benelux vestiging te Zoetermeer.
Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het pand.